Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doi dintre agresorii jandarmeritei, retinuti de Politie

Antena3 Antena3,
Doi dintre agresorii jandarmeritei, retinuti de Politie

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor care au avut loc vineri seara la protestul diasporei din Piata Victoriei. Cei doi sunt acuzati de. continuă pe Antena3

Trei dintre agresorii jandarmeritei ar fi fost prinsi. Unul voia sa fuga din tara

Trei dintre agresorii jandarmeritei care a fost batuta vineri in Piata Victoriei au fost prinsi, potrivit unor surse citate de Antena 3. Unul dintre agresori ar fi intentionat sa paraseasca tara.

Trei dintre agresorii jandarmeritei au fost prinsi. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre.

Surse: Unul dintre agresorii jandarmeritei, audiat la Politie

Unul dintre presupusii agresori ai jandarmeritei este audiat in acest moment la Politie, sustin surse Antena 3. Barbatul a fost condus la Serviciul Omoruri. Nu se stie deocamdata daca el este si cel care a.

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Agresorii jandarmeritei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

Agresorii jandarmeritei au fost arestati. Judecatorii au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru cei doi suspecti care au pus viata tinerei in pericol. in fata magistratilor, cei doi suspecti.

Sase persoane, audiate in dosarul jandarmeritei. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre.

Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor

Procurorii si politistii solicita ajutorul cetatenilor pentru a identifica unul dintre barbatii care i-ar fi lovit pe cei doi jandarmi la mitingul de vineri din Piata Victoriei, toti cei care il recunosc fiind rugati sa anunte politia, scrie Mediafax.

Politia Capitalei: Doi barbati din Bucuresti, retinuti dupa violentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonante de retinere in cazul a doi barbati de 24 si 30 de ani, acuzati de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in urma protestului de vineri din Piata Victoriei, a anuntat, duminica,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )