Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite grav, intr-un accident rutier produs in judetul Buzau

Hotnews Hotnews,
 Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite grav, intr-un accident rutier produs in judetul Buzau

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost grav ranite intr-un accident rutier produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E85, in judetul Buzau, dupa ce o femeie a pierdut controlul asupra directiei, iar masina pe care o conducea s-a izbit de un parapet, dupa care s-a rasturnat, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO. Furtuna puternica la Moscova. 11 persoane au murit, iar 168 au fost ranite

11 persoane au murit si 168 au fost ranite, in urma unei furtuni puternice care a lovit, luni seara, capitala Rusiei, potrivit unui bilant provizoriu anuntat de Departamentul pentru Sanatate de la Moscova.

Masina lovita de un tren, in Bistrita Nasaud. Trei persoane au murit, alte doua au fost transportate de urgenta la spital

Trei persoane au murit, iar alte doua sunt in stop cardio-respirator, dupa ce o masina a fost lovita de un tren, joi dupa-amiaza, la intrarea in municipiul Bistrita.

Traficul se desfasoara cu dificultate, pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier, in urma caruia, doua persoane au fost ranite

Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. in urma incidentului, doua persoane au fost ranite, iar una dintre ele a fost preluata de un elicopter SMURD.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Una dintre ele urmand sa fie preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transportata la spital, potrivit News. ro. Traficul este ingreunat, a informat Centrul Infotrafic.

Inundatiile au facut ravagii in Moldova. Doua persoane au murit, in urma unei viituri din Bacau - VIDEO

Update 12. 08: Barbatul de 72 de ani dat disparut dupa ce caruta in care se afla a fost luata de o viitura produsa pe un parau din judetul Bacau a fost gasit mort. Descoperirea a fost.

Doua persoane au fost arestate dupa gasirea unui pachet suspect la Paris

Doua persoane au fost arestate marti seara dupa descoperirea unui pachet suspect intr-un autobuz care are traseul in arondismentul XIV din Paris.

Panica in Paris, dupa gasirea unui pachet suspect intr-un autobuz: Doua persoane au fost arestate

Update: Doua persoane au fost arestate marti seara dupa descoperirea unui pachet suspect intr-un autobuz care are traseul in arondismentul XIV din Paris, informeaza Xinhua, citat de Agerpres. O opera?.

Bistrita: Trei morti si doi raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, joi dupa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, in municipiul Bistrita, relateaza News. ro.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sapte persoane au fost ranite in urma impactului

Un accident rutier a fost produs pe Autostrada Soarelui si s-a soldat cu un numar de sapte victime. Incidentul a avut loc la kilometrul 58, catre Constanta. in accident au fost implicate doua.

Irak: Atentat cu kamikaze la Bagdad! Opt persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite (FOTO)

Opt persoane au murit, iar cel putin 30 sunt ranite dupa ce un kamikaze s-a aruncat in aer cu o masina capcana in fata unui vanzator de inghetata la Bagdad, potrivit AFP, citat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )