Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier. Doua persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Una dintre ele urmand sa fie preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transportata la spital, potrivit News. ro. Traficul este ingreunat, a informat Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Traficul se desfasoara cu dificultate, pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier, in urma caruia, doua persoane au fost ranite

Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. in urma incidentului, doua persoane au fost ranite, iar una dintre ele a fost preluata de un elicopter SMURD.

Trafic rutier ingreunat pe DN7, circulatie feroviara blocata, din cauza unui tir rasturnat

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dimineata, pe DN7, in zona manastirii Cornetu din judetul Valcea, iar circulatia feroviara este blocata, din cauza unui tir rasturnat,.

Trafic gatuit pe DN1 din cauza unui utilaj parcat pe banda 3 (video)

Un utilaj de decopertare parcat pe banda a treia de pe DN1 a gatuit traficul marti dimineata in dreptul Aeroportului Otopeni.

Accident cu 7 raniti pe Autostrada Soarelui, la km 58. Trafic ingreunat dupa coliziunea a doua autoturisme

Traficul se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 58, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta din cauza unui accident in care au fost implicate 2 autoturisme. Paramedicii au.

Accident cu 7 raniti pe Autostrada Soarelui, la km 58. Trafic ingreunat dupa coliziunea a doua autoturisme

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, la km 58, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta din cauza unui accident in care au fost implicate 2 autoturisme. Paramedicii de la ISU Calarasi intervin pentru acordarea ingrijirilor medicale celor 7 victime.

Accident cu 3 raniti pe Autostrada Soarelui, la km 58. Trafic ingreunat dupa coliziunea violenta a doua autoturisme

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, la km 58, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta din cauza unui accident in care au fost implicate 2 autoturisme. Paramedicii de la ISU Calarasi intervin pentru acordarea ingrijirilor medicale celor 3 victime.

Valcea: Trafic rutier ingreunat pe DN7, circulatie feroviara blocata, din cauza unui TIR rasturnat

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dimineata, pe DN7, in zona Manastirii Cornetu din judetul Valcea, iar circulatia feroviara este blocata, din cauza unui TIR rasturnat, in urma accidentului o persoana fiind ranita, potrivit Politiei Valcea.

Circulatie restrictionata pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de reparatii

Marti, 30 mai, pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta se executa lucrari de reparare si inlocuire a rosturilor de dilatatie ale unui pod, la kilometrul 58, in zona localitatii calarasene Lehliu-Gara, pe banda numarul unu.

Traficul feroviar este oprit intre Petrosani si Filiasi, din cauza unui incident

Traficul feroviar este oprit, vineri dupa-amiaza, intre Petrosani si Filiasi, dupa ce locomotiva unui tren de marfa a inceput sa degaje fum in timpul deplasarii. Traficul feroviar este.

VIDEO Circulatia pe Chiristigii, inchisa din cauza unui stalp rupt de un camion

Strada Chiristigii a fost inchisa, miercuri, timp de trei ore, din cauza unui stalp al societatii Electrica, retezat de un camion. Incidentul s-a produs in momentul in care soferul basculantei incarcate cu pamant a virat, din mai multe miscari, catre curtea cladirii presei si a lovit stalpul cu remorca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )