Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane au murit si altele patru au avut novoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier produs in Hancesti

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit si altele patru au avut novoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier produs in Hancesti

In dimineata de luni, 18 decembrie, salvatorii au fost alertati pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane prinse intre fiarele unui microbuz, implicat intr-un accident de circulatie in apropiere de localitatea Sarata Galbena, raionul Hancesti. continuă pe Adevărul

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremut cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia.

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

Doua persoane au murit si alte cateva au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, in Maastricht

Doua persoane au murit si alte cateva a fost ranite dupa ce au fost injunghiate de catre un individ in orasul olandez Maastricht, potrivit Politiei locale, a relatat agentia de stiri De.

Doua persoane au fost ranite in judetul Olt, intr-un accident in care au fost implicate patru autoturisme

Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier petrecut in judetul Olt, in eveniment fiind implicate patru autoturisme in care se aflau noua persoane. Victimele au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale. De asemenea, o femeie a facut atac de panica, dar a refuzat transportul la unitatea medicala.

UPDATE Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

Doua persoane ranite intr-un accident rutier pe autostrada Sibiu - Deva. Un TIR a lovit o masina care trasa marcaje rutiere

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri dimineata pe autostrada A1 Sebes-Deva, in zona Pianu. Din primele date, au fost implicate trei masini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )