Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremut cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia.

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

UPDATEBuzau: Sase parinti care isi asteptau copii, raniti de o poata daramata de masina directoarei scoliiO masina a intrat intr-un grup de persoane din fata unei scoli din Buzau: Cel putin cinci persoane sunt ranite, a fost activat planul rosu de interv

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copii.

Trei persoane au murit si sase sunt disparute in Filipine, din cauza furtunii tropicale Kai-Tak

Furtuna tropicala Kai-Tak a lovit, sambata, teritoriul filipinez, relateaza presa internationala, care mentioneaza ca trei persoane au decedat si sase sunt disparute.

ALERTA iN FRANTA! Cel putin patru copii au murit dupa ce un tren a lovit un autobuz scolar

Un tren s-a ciocnit cu un autobuz scolar in Milles, Franta, joi dupa-amiaza, cel putin patru persoane fiind ucise si sapte raniti grav in randul pasagerilor din autobuzul scolar. Exista,.

Grav accident de circulatie in Brasov: Trei persoane au murit si una este in stop cardio-respirator, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN 11

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata, pe Drumul National 11, la intrarea in localitatea Harman, judetul Brasov, fiind implicate patru autoturisme, relateaza News. ro. Doi adulti si un copil au murit, iar o alta persoana este resuscitatta la fata locului.

UPDATEBuzau: Noua victime dupa ce directoarea unei scoli a produs un accident langa unitatea scolara. Printre acestea, un barbat cu picioarele zdrobite si o gravida cu atac de panica

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. UPDATE 13:53 Accidentul produs in apropierea Scolii gimnaziale nr. 1 din Buzau s-a soldat, in total, cu noua victime, printre care un barbat, care este internat in stare grava la spital, cu picioarele zdrobite, si o femeie insarcinata, care a suferit un atac de panica. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copii.

UPDATEBuzau: Noua victime dupa ce directoarea unei scoli a produs un accident chiar langa scoala. Printre acestea, un barbat cu picioarele zdrobite si o gravida cu atac de panica

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. UPDATE 13:53 Accidentul produs in apropierea Scolii gimnaziale nr. 1 din Buzau s-a soldat, in total, cu noua victime, printre care un barbat, care este internat in stare grava la spital, cu picioarele zdrobite, si o femeie insarcinata, care a suferit un atac de panica. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copiii.

Atac aerian in Yemen. Sunt cel putin 40 de morti si 90 de raniti

Cel putin 40 de persoane au fost ucisi, iar alte 90 au fost ranite, miercuri, in urma unui atac aerian al coalitiei conduse de Arabia Saudita asupra unei tabere militare a politiei din capitala Yemenului,.

Accident feroviar in Vaslui. O masina a fost lovita de tren. Trei persoane au fost ranite

Un accident feroviar s-a produs, vineri dimineata, in judetul Vaslui. Este vorba despre garnitura Galati-Iasi, care a intrat in coliziune cu un autoturism. in urma accidentului, trei persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )