Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doua persoane urmarite international de autoritatile din Cehia pentru omor au fost prinse in judetul Iasi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua persoane urmarite international de autoritatile din Cehia pentru omor au fost prinse in judetul Iasi

Doua persoane urmarite international de autortitatile judiciare cehe pentru omor deosebit de grav au fost depistate, la Iasi, de politistii romani si prinse in urma unei operatiuni ENFAST romano-cehe, informeaza un comunicat al IGPR. continuă pe Wall-Street Ro

Doi slovaci cautati pentru o dubla crima in Cehia au fost arestati la Iasi

Doua persoane urmarite international de autoritatile judiciare cehe pentru omor deosebit de grav au fost depistate, la Iasi, de politistii romani. Prinderea celor doua persoane s-a realizat in urma unei operatiuni E. T romano-cehe.

Incendiu la un hotel din Praga: doua persoane au murit, alte zeci au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit si alte zeci au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la un hotel din centrul orasului Praga, a anuntat politia ceha, relateaza Reuters.

Cum s-a declansat DEZASTRUL de pe autostrada din Cehia, unde au fost PRINSI si ROMANI (FOTO) (VIDEO)

Mai multi satmareni au fost blocati din cauza unui accident de proportii pe o autostrada din Cehia, care din fericirenu au fost raniti. in urma dezastrului de pe segmentul de autostrada.

Cum s-a declansat DEZASTRUL de pe autostrada din Cehia, unde au fost PRINSI si ROMANI (FOTO, VIDEO)

Mai multi satmareni au fost blocati din cauza unui accident de proportii pe o autostrada din Cehia, care din fericirenu au fost raniti. in urma dezastrului de pe segmentul de autostrada.

Incendiu DEVASTATOR la un hotel: Cel putin doua persoane au murit (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit si alte zeci au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la un hotel din centrul orasului Praga, a anuntat politia ceha. De asemenea, 40 de persoane au fost evacuate,.

Doua persoane ranite, dupa impactul dintre un autocar si un autoturism

Accident rutier, pe E 85, in Potarnichesti. Este vorba despre o coliziune intre un autocar si un autoturism, produsa pe sensul de mers catre Ramnicu Sarat. Din primele informatii, se pare ca doua persoane ar fi ranite usor, ambele din autoturism.

Mesajul protestatarilor din Cluj pentru bucuresteni: Daca noi putem sa venim pe jos, voi nu aveti niciun motiv sa nu veniti sambata seara

Protestatarii care au pornit pe jos din Cluj, pentru a participa la manifestatia ce va avea loc sambata seara in Capitala, au un mesaj clar pentru bucuresteni: daca noi putem sa venim pe jos,.

A murit inca o actrita din filmele pentru adulti. Avea doar 23 de ani

Olivia Lua, o tanara actrita din filmele pentru adulti, s-a stins din viata la doar 23 de ani. Relativ nou-venita in bransa, Olivia avea probleme cu drogurile, potrivit apropiatilor.

Vai de capul meu! Asta-i catastrofa |IMAGINI in premiera de la teribilul carambol din Cehia (VIDEO)

Zeci de camioane si autoturisme au fost implicate, marti, in jurul orei 13:00, intr-unaccident pe autostrada care leaga capitala Praga de Brno Cehia), iar un oradean aflat la fata locului a.

Activitatile guvernului Statelor Unite, blocate dupa esuarea negocierilor din Senat pentru extinderea finantarii bugetare

Activitatile guvernului american au fost oprite in mod oficial de noaptea trecuta, dupa ce republicanii si democratii din Senat nu au reusit sa ajunga la un acord de ultim moment pentru continuarea finantarii bugetare, din cauza neintelegerilor majore legate de imigratie si securitatea la granite.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )