Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesajul protestatarilor din Cluj pentru bucuresteni: Daca noi putem sa venim pe jos, voi nu aveti niciun motiv sa nu veniti sambata seara

B1 B1,
Mesajul protestatarilor din Cluj pentru bucuresteni: Daca noi putem sa venim pe jos, voi nu aveti niciun motiv sa nu veniti sambata seara

Protestatarii care au pornit pe jos din Cluj, pentru a participa la manifestatia ce va avea loc sambata seara in Capitala, au un mesaj clar pentru bucuresteni: daca noi putem sa venim pe jos,. continuă pe B1

A murit inca o actrita din filmele pentru adulti. Avea doar 23 de ani

Olivia Lua, o tanara actrita din filmele pentru adulti, s-a stins din viata la doar 23 de ani. Relativ nou-venita in bransa, Olivia avea probleme cu drogurile, potrivit apropiatilor.

Mesajul manifestantilor din Cluj: Cu cat vom fi mai multi prezenti in toate orasele, cu atat in 20 ianuarie vocea noastra e mai puternica si legitima!

Clujenii ies, din nou, diseara, in strada ca sa protesteze legat de modificarile aduse legilor justitiei. Protestul de acasa e la fel de valoros ca si cel de la Parlament!, scriu acestia pe pagina de Facebook a evenimentului.

CEO OMV: Petrom trebuie sa treaca granitele pentru a avea noi rezerve de petrol

Rainer Seele, CEO-ul OMV si presedintele Consiliului de Supraveghere al Petrom a declarat, intr-un interviu pentru Hotnews , ca Petrom trebuie sa treaca granitele pentru a avea noi rezerve de petrol, iar Kazahstan si Bulgaria sunt posibile.

Doua persoane urmarite international de autoritatile din Cehia pentru omor au fost prinse in judetul Iasi

Doua persoane urmarite international de autortitatile judiciare cehe pentru omor deosebit de grav au fost depistate, la Iasi, de politistii romani si prinse in urma unei operatiuni ENFAST romano-cehe, informeaza un comunicat al IGPR.

Activitatile guvernului Statelor Unite, blocate dupa esuarea negocierilor din Senat pentru extinderea finantarii bugetare

Activitatile guvernului american au fost oprite in mod oficial de noaptea trecuta, dupa ce republicanii si democratii din Senat nu au reusit sa ajunga la un acord de ultim moment pentru continuarea finantarii bugetare, din cauza neintelegerilor majore legate de imigratie si securitatea la granite.

Gest uluitor al Papei Francisc. A coborat din papamobil pentru a ajuta o politista aruncata din sa VIDEO

Papa Francisc a coborat din papamobilul care strabatea strazile localitatii chiliene Iquique, in ultima sa vizita in Chile, pentru a se informa despre starea de sanatate a unei politiste din di.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )