Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doua pisici au fost depistate pozitiv cu COVID-19 in New York

Adevărul Adevărul,
Doua pisici au fost depistate pozitiv cu COVID-19 in New York

Doua pisici au fost infectate cu COVID-19 in statul New York, Statele Unite. Autoritatile presupun ca virusul s-a transmis de la oameni. Ambele pisici, care insa locuiesc in zone diferite ale New York-ului, aveau probleme usoare cu respiratia, motiv pentru care au fost testate pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. continuă pe Adevărul

A murit o figura marcanta a Exilului romanesc: Justin Liuba a fost directorul postului Europa Libera din New York

Justin Liuba, o cunoscuta personalitate a Exilului romanesc, a murit in noaptea de 19 20 aprilie, la New York. Stabilit peste Ocean din anul 1952, el a desfasurat o intensa activitate de denuntare a regimului comunist.

Coronavirus: Epidemia din New York, in faza descendenta, afirma guvernatorul Cuomo, indemnand la prudenta

Focarul de COVID-19 din New York, epicentrul epidemiei din SUA, a intrat pentru prima data pe o panta descendenta, a declarat duminica guvernatorul acestui stat, Andrew Cuomo, chemand totusi la prudenta, scrie agentia de presa AFP, citata de Agerpres. Toate indiciile sunt ca ne aflam intr-o faza descendenta, a afirmat Cuomo in briefingul sau de presa zilnic. Continuarea acestei scaderi va depinde de ceea ce vom face pentru a nu compromite progresele realizate, a subliniat guvernatorul, care a prelungit recent masurile de izolare pana la 15 mai.

CORONAVIRUS |Carantina in localitatea Cuza Voda din Constanta, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu COVID-19 (VIDEO)

O parte a localitatii Cuza Voda din judetul Constanta a fost plasata in carantina, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Vizati de masura de restrictie sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )