Libnet.ro
UNICEF

00:07

A doua rectificare bugetara din 2018. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Antena3 Antena3,
A doua rectificare bugetara din 2018. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Cea de adoua rectificarebugetaraa Guvernului Dancila a fost finalizata! Guvernantii uita ce au promis si risipesc din nou sansele sa avem cativa kilometri in plus de. continuă pe Antena3

A doua rectificare bugetara din 2018. Ministrul Finantelor: Singurul motiv al reduceruii de fonduri la unele ministere este doar executia

Update:Guvernul Dancila pregateste rectificarea bugetara! Din nou, se duc pe apa sambetei promisiunile legate de autostrazi. Executivul taie 1,2 miliarde de lei Ministerul Transporturilor, bani care nu au.

A doua rectificare bugetara din 2018. Ministrul Finantelor: Singurul motiv al reducerii de fonduri la unele ministere este doar executia

Update:Guvernul Dancila pregateste rectificarea bugetara! Din nou, se duc pe apa sambetei promisiunile legate de autostrazi. Executivul taie 1,2 miliarde de lei Ministerul Transporturilor, bani care nu au.

Guvernul taie fonduri - a doua rectificare bugetara din an

Guvernul taie fonduri de la ministerele Transporturilor, Agriculturii, Educatiei, Culturii si suplimenteaza sumele alocate ministerelor Muncii, Sanatatii si Justitiei, conform celui de-al doilea proiect de rectificare bugetara din acest an facut public ieri seara de Ministerul Finantelor.

Ministerul Finantelor taie bugetele a opt ministere pentru a acoperi cheltuielile suplimentare

Ministerul Finantelor Publice propune a doua rectificare bugetara din 2018 pentru a putea acoperi cheltuielile suplimentare, estimate la mai mult de 365 milioane de lei pana la sfarsitul anului. Opt ministere pierd impreuna mai mult de 2 miliarde de lei.

O noua rectificare bugetara. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul celei de a doua rectificari bugetare din acest an, cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB. Rezultatele economice de pana in prezent argumenteaza posibilitatea realizarii unei valori.

Ministrul Discoteca pregateste a doua rectificare bugetara: Sume importante luate de la Educatie si Transporturi. Fonduri suplimentare pentru propriul minister (VIDEO)

Ministrul Discoteca loveste cu o noua rectificare bugetara. Schimbarile sunt incredibile. Transporturile si Educatia devin rudele sarace din Guvern. Executivul da bani mai putini la Educatie, Cercetare si Tr.

Scandalos! Un spital de urgenta din Romania nu mai are bani pentru medicamente, dupa ce salariile au ajuns 80% din buget

Spitalul Judetean de Urgenta din Braila are medicamente, in momentul de fata, doar pentru partea de urgenta, iar unitatea spitaliceasca nu mai are bani suficienti pentru achizitionarea de medicamente dupa re.

Noua rectificare bugetara Guvernul ia bani de la infrastructura, cercetare si educatie si da la salarii si dobnzi. Transporturile, cea mai mare taiere de fonduri. Cine a primit n plus

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul celei de a doua rectificari bugetare din acest an, cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB. Cheltuielile au crescut mai mult decat veniturile. S-a luat in considerare o estimare a unui PIB nominal mai mare, anuntat recent de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP), de la 945 miliarde lei, la 949,6 miliarde lei. Initial, bugetul pe 2018 a fost fundamentat pe un produs intern brut de 907,9 miliarde lei, potrivit MFP.

INS: Locurile de munca vacante, in crestere in trimestrul III din 2018

In trimestrul III din 2018, numarul locurilor de munca vacante a fost de 63. 700, in crestere fata de trimestrul anterior, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica. Sectorul bugetar a insumat peste 28% din numarul total al.

Noua rectificarea bugetara: Lista ministerelor care pierd bani si a celor care se imbogatesc

Se lucreaza de cateva saptamani la un proiect de rectificare bugetara initiat de Minsterul Finantelor Publice. Avand in vedere cate ministere pierd bani, forma actuala a proiectului poate fi clasificata ca fiind socanta. Cea de-a doua rectificare bugetara pe acest an a fost batuta in cuie de Ministerul Finantelor Publice. Proiectul a fost menit sa [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )