Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernul taie fonduri - a doua rectificare bugetara din an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul taie fonduri - a doua rectificare bugetara din an

Guvernul taie fonduri de la ministerele Transporturilor, Agriculturii, Educatiei, Culturii si suplimenteaza sumele alocate ministerelor Muncii, Sanatatii si Justitiei, conform celui de-al doilea proiect de rectificare bugetara din acest an facut public ieri seara de Ministerul Finantelor. continuă pe Ziarul Bursa

A doua rectificare bugetara din 2018. Ministrul Finantelor: Singurul motiv al reduceruii de fonduri la unele ministere este doar executia

Update:Guvernul Dancila pregateste rectificarea bugetara! Din nou, se duc pe apa sambetei promisiunile legate de autostrazi. Executivul taie 1,2 miliarde de lei Ministerul Transporturilor, bani care nu au.

A doua rectificare bugetara din 2018. Ministrul Finantelor: Singurul motiv al reducerii de fonduri la unele ministere este doar executia

Update:Guvernul Dancila pregateste rectificarea bugetara! Din nou, se duc pe apa sambetei promisiunile legate de autostrazi. Executivul taie 1,2 miliarde de lei Ministerul Transporturilor, bani care nu au.

A doua rectificare bugetara din 2018. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Cea de adoua rectificarebugetaraa Guvernului Dancila a fost finalizata! Guvernantii uita ce au promis si risipesc din nou sansele sa avem cativa kilometri in plus de.

Ministerul Finantelor taie bugetele a opt ministere pentru a acoperi cheltuielile suplimentare

Ministerul Finantelor Publice propune a doua rectificare bugetara din 2018 pentru a putea acoperi cheltuielile suplimentare, estimate la mai mult de 365 milioane de lei pana la sfarsitul anului. Opt ministere pierd impreuna mai mult de 2 miliarde de lei.

Ministrul Discoteca pregateste a doua rectificare bugetara: Sume importante luate de la Educatie si Transporturi. Fonduri suplimentare pentru propriul minister (VIDEO)

Ministrul Discoteca loveste cu o noua rectificare bugetara. Schimbarile sunt incredibile. Transporturile si Educatia devin rudele sarace din Guvern. Executivul da bani mai putini la Educatie, Cercetare si Tr.

Noua rectificare bugetara Guvernul ia bani de la infrastructura, cercetare si educatie si da la salarii si dobnzi. Transporturile, cea mai mare taiere de fonduri. Cine a primit n plus

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul celei de a doua rectificari bugetare din acest an, cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB. Cheltuielile au crescut mai mult decat veniturile. S-a luat in considerare o estimare a unui PIB nominal mai mare, anuntat recent de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP), de la 945 miliarde lei, la 949,6 miliarde lei. Initial, bugetul pe 2018 a fost fundamentat pe un produs intern brut de 907,9 miliarde lei, potrivit MFP.

O noua rectificare bugetara. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul celei de a doua rectificari bugetare din acest an, cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB. Rezultatele economice de pana in prezent argumenteaza posibilitatea realizarii unei valori.

Rectificarea bugetara suplimenteaza bugetele serviciilor secrete. Cat va primi in plus Administratia Prezidentiala

Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Serviciul de Protectie si Paza vor primi aproape 70 de milioane de lei in plus la cea de-a doua rectificare bugetara din acest an.

RECTIFICARE BUGETARA Primaria Capitalei da nca 20 milioane de lei pentru biserici. 10 milioane merg la Catedrala Mntuirii Neamului

Primaria Capitalei da inca 20 milioane de lei pentru biserici, potrivit unui proiect de hotarare propus de primarul Gabriela Firea si aprobat de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. 10 milioane lei merg la Catedrala Mantuirii Neamului, iar 10 catre alte biserici, fie pentru lucrari de restaurare, fie pentru constructii noi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )