Libnet.ro
UNICEF

12:45

Doua romance sunt nominalizate pentru echipa ideala a Campionatului European de handbal feminin

Adevărul Adevărul,
Doua romance sunt nominalizate pentru echipa ideala a Campionatului European de handbal feminin

Doua jucatoare din nationala de handbal feminin a Romaniei au fost nominalizate de EHF pentru echipa ideala a turneului final. continuă pe Adevărul

Doua romance sunt nominalizate pentru echipa ideala a Campionatului European de handbal feminin. Cele mai bune jucatoare de la nationala lipsesc din top

Doua jucatoare din nationala de handbal feminin a Romaniei au fost nominalizate de EHF pentru echipa ideala a turneului final.

Doua romance, blocate in Strasbourg dupa atacul armat

Doua romance din Maramures se aflau in Strasbourg in momentul atacului armat. Una din ele a postat pe reteaua de socializare Facebook ca sunt bine amandoua, dar au ramas blocate in locuri diferite.

HOROSCOP. Zodiile care vor incepe anul 2019 in forta. Sunt gata pentru un nou inceput!

Anul 2019 aduce noi inceputuri pentru trei zodii. Vor intra cu dreptul intr-o noua perioada a vietii lor. HOROSCOP BERBEC- Esti plina de energie si iti iei avant inca din prima zi a anului.

(P) Investitiile in ITC sunt esentiale pentru Romania

Investitiile straine directe sunt in usoara crestere in ultimii ani si valoarea lor totala se ridica la 75 de miliarde de euro, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Pe de alta parte, o analiza recenta a Bancii Mondiale arata.

CSM isi alege noua conducere. Cine candideaza si care sunt mizele pentru 2019

Consiliul Suprem al Magistraturii isi alege astazi, de la ora 12:00, conducerea pentru anul 2019, sedinta la care este asteptat sa ajunga si presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unor surse judiciare, pentru sefia CSM va candida judecatoarea Lia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )