Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doua romance, blocate in Strasbourg dupa atacul armat

Adevărul Adevărul,
Doua romance, blocate in Strasbourg dupa atacul armat

Doua romance din Maramures se aflau in Strasbourg in momentul atacului armat. Una din ele a postat pe reteaua de socializare Facebook ca sunt bine amandoua, dar au ramas blocate in locuri diferite. continuă pe Adevărul

Reactia presedintelui Emmanuel Macron, dupa atacul armat de la Strasbourg. Decizie de ultima

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Presedintele Emmanuel Macron si-a.

Emmanuel Macron, decizie de ultima ora dupa atacul armat de la Strasbourg

Presedintele francez Emmanuel Macron a decis sa creasca mobilizarea militarilor in cadrul operatiunii Sentinelle, la o zi de la atacul care s-a soldat cu cel putin doi morti la Strasbourg, a anuntat miercuri.

Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

ATACUL ARMAT de la Strasbourg alimenteaza tendintele izolationiste! Trump considera crimele din Franta un motiv in plus pentru ZIDUL dintre Mexic si SUA

Desi la prima vedere legatura dintre atacul armat de la Strasbourg, comis marti seara, si granita dintre Mexic si Statele Unite ale Americii ar putea parea neclara, pentru Donald Trump relatia este evidenta:.

PRIMA reactie a presedintelui Frantei, dupa ATACUL de la Strasbourg

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost informat in timp real despre atacul armat de la Strasbourg. in consecinta, el a decis sa-si scurteze intalnirea in desfasurare si a cerut ca ministrul de.

Victor Ponta, mesaj dupa atacul din Strasbourg. Sotia si fiica lui se aflau acolo

Victor Ponta a transmis un mesaj, dupa atacul cumplit de marti seara din Strasbourg. Sotia lui Daciana si fiica lui Irina se aflau in Strasbourg, in momentul incidentului. Vreau sa imi exprim.

Mesajul lui Macron, dupa atacul din Strasbourg

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a transmis un mesaj de solidaritate dupa atacul terorist de la Strsbourg in care si-au pierdut viata trei oameni, in timp ce alti 12 sunt raniti.

Gest emotionant facut de zeci de oameni dupa atacul sangeros de la Strasbourg

Trei oameni au fost ucisi si alti 12 raniti, marti seara, dupa ce un individ a deschis focul in centrul orasului Strasbourg. Zecide oameni s-au adunat la locul ataculuipentru a aprinde lumanari.

Mesajele liderilor europeni dupa atacul de la Strasbourg

Socul, incurajarea si hotararea de a gestiona mai eficient problema terorismului au fost atitudinile predominante din discursurile europene in urma atacului de la Strasbourg, informeaza Le Monde.

Reactia liderilor europeni dupa atacul de la Strasbourg

Socul, incurajarea si hotararea de a gestiona mai eficient problema terorismului au fost atitudinile predominante din discursurile europene in urma atacului de la Strasbourg, informeaza Le Monde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )