Libnet.ro
UNICEF

10:15

Doua saptamani cu dirijorul Christian Badea, la Filarmonica George Enescu

Adevărul Adevărul,
Doua saptamani cu dirijorul Christian Badea, la Filarmonica George Enescu

Christian Badea, artist roman de faima internationala, are o impresionanta cariera pe scenele celor mai prestigioase sali de concerte si opere din Europa, America de Nord, Asia si Australia. Dirijor principal al Filarmonicii George Enescu din 2012, Christian Badea revine la Bucuresti cu doua concerte exceptionale, programate consecutiv pe 19, 20 si, respectiv, pe 26 , 27 aprilie 2018. continuă pe Adevărul

Doua saptamani cu Christian Badea, la Filarmonica George Enescu

Christian Badea, artist roman de faima internationala, are o impresionanta cariera pe scenele celor mai prestigioase sali de concerte si opere din Europa, America de Nord, Asia si Australia. Dirijor principal al Filarmonicii George Enescu din 2012, Christian Badea revine la Bucuresti cu doua concerte exceptionale, programate consecutiv pe 19, 20 si, respectiv, pe 26 , 27 aprilie 2018.

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii anunta vreme oscilanta pentru urmatoarele doua saptamani. intre 16 si 29 aprilie vor fi intervale in care valorile termice vor depasi mediile perioadei, dar si zile in care ploile isi vor fa.

VREMEA. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

VREMEA Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani 9 - 22 aprilie) o vreme, in general calda, insa si cu variatii termice incepand din 15-16 aprilie pana spre finalul intervalului,.

O conducatoare auto cu permis de doua saptamani a lovit cu masina trei elevi, in Sinaia. Vezi cum s-a intamplat

Lipsa de experienta si-a spus cuvantul. O conducatoareauto in varsta de 18 ani, care a primitpermisul de doua saptamania provocat un accident rutier teribil inaceasta dimineata,.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine calda in urmatoarea perioada, arata prognoza meteo valabila in perioada 17 - 29 aprilie 2018. O scadere a temperaturilor se va remarca in a doua saptamana de prognoza, cand regimul termic diurn va avea usoare variatii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )