Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doua saptamani au trecut de cand Ministrul Carmen Dan si premierul Tudose refuza sa il demita pe Ciocoiu. Chestorul continua sa castige 23.000 lei/luna, cand 1,2 milioane de romani se zbat in saracie cu pensii de cel mult 500 de lei (FOTO)

B1 B1,
Doua saptamani au trecut de cand Ministrul Carmen Dan si premierul Tudose refuza sa il demita pe Ciocoiu. Chestorul continua sa castige 23.000 lei/luna, cand 1,2 milioane de romani se zbat in saracie cu pensii de cel mult 500 de lei (FOTO)

Doua saptamani au trecut de cand B1. ro a relatat pe larg despre cazul chestorului Cornel Ciocoiu, pensionarul de lux angajat in Ministerul de Interne. Asemenea altor subordonati. continuă pe B1

Ministrul Carmen Dan se tine de pronunciamente

Doamna Carmen Dan este, dupa alegerile din 11 decembrie 2016, senator in Parlamentul Romaniei, iar din ianuarie 2017 detine postul de ministru de Interne. A trecut fara nici un fel de probleme din guvernul condus de dl. Sorin Grindeanu in cel care il are in frunte pe dl. Mihai Tudose. Probabil, un semn de competenta. Asa cum intelege dl. Liviu Dragnea conceptul.

VIDEO. Nou scandal in MAI, dupa cazul Boureanu: Un sef din cadrul Maternitatii Giulesti, doctorul Ciprian Cristescu, a fost tarat pe jos de politistii care i-au oprit masina. Ministrul Carmen Dan cere clarificarea situatiei. Marian Godina ia apararea oame

O ancheta interna se desfasoara in Inspectoratul General al Politiei, dupa ce doi agenti sunt acuzati ca au brutalizat un cunoscut medic.

VIDEO. Nou scandal in MAI, dupa cazul Boureanu: Un sef din cadrul Maternitatii Giulesti, doctorul Ciprian Cristescu, a fost tarat pe jos de politistii care i-au oprit masina. Ministrul Carmen Dan cere clarificarea situatiei

O ancheta interna se desfasoara in Inspectoratul General al Politiei, dupa ce doi agenti sunt acuzati ca au brutalizat un cunoscut medic.

Cea mai neagra onomastica pentru Marius Teicu! Este sfasiat de durere, la aproape doua saptamani de cand fiica lui a murit

Patricia, fiica lui Marius Teicu, s-a stins din viata in urma cu doua saptamani, iar tatal fetei nu si-a revenit dupa marea pierdere. Ieri, cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria, Marius.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vrea sa extinda valabilitatea pasapoartelor de la cinci la zece ani. Cand intra in vigoare aceasta decizie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat la postul Antena 3 ca va propune modificarea legislatiei in sensul extinderii valabilitatii pasaportului de la cinci la zece ani.

Scandalul cozilor de la pasapoarte. Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a convocat de urgenta pe prefectul Capitalei si pe sefa Directiei de Pasapoarte

Ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan, i-a convocat de urgenta pe prefectul Capitalei si pe sefa Directiei Generale de Pasapoarte a Municipiului Bucuresti.

Vaduva lui Cornel Patrichi o desfiinteaza pe Carmen Dan, secretara ajunsa ministru de Interne: Ma simt batjocorita, hartuita, neputincioasa!

Sotia regretatului Cornel Patrichi, Cornelia, a criticat-o extrem de dur pe Carmen Dan, Ministrul de Interne, pentru afirmatiile pe care aceasta le-a facut despre pensiile speciale incasate de subordonatii.

Carmen Dan anunta ca a initiat un proiect de lege pentru cresterea valabilitatii pasapoartelor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta ca a initiat un proiect de lege pentru cresterea valabilitatii pasapoartelor de la cinci la zece ani pentru persoanele care au varste de peste 25 de ani.

Un tanar, disparut fara urma timp de doua saptamani, s-a intors acasa teafar

La mai bine de doua saptamani de la disparitie, un tanar din Calarasi s-a intors acasa nevatamat. Dan George Litu a fost dat in urmarire de politisti dupa ce mama sa a alertat autoritatile ca de pe 1 august nu a mai dat niciun semn de viata.

Carmen Dan, intalnire cu prefectul Capitalei si directorul DGP pentru a analiza situatia de la pasapoarte

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut in aceasta dimineata o intalnire cu directorul Directiei Generale de Pasapoarte DGP), cu directorul Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor si cu prefectul Municipiului Bucuresti pentru a analiza cauzele care au dus la blocajele din ultima perioada de la oficiile de pasapoarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )