Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de trei zile: Sute de copii sunt internati in unitatile medicale(VIDEO)

B1 B1,
Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de trei zile: Sute de copii sunt internati in unitatile medicale(VIDEO)

Probleme grave in doua spitale de copii din Capitala. Micutii pacienti internati la Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu nu au avut apa calda timp de 3. continuă pe B1

UPDATE Doua spitale de copii din Bucuresti, fara apa calda si cu calorifere aproape reci timp de 3 zile Situatia s-a rezolvat vineri dimineata

Doua spitale de copii din Bucuresti - Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu - nu au avut apa calda timp de 3 zile, iar caloriferele au fost aproape reci, au declarat, pentru HotNews. ro, managerii celor doua unitati medicale, Daniel Buzatu si Liliana Padure. La Spitalul Marie Curie sunt internati, in acest moment, peste 300 de copii, iar la Centrul Robanescu peste 100. Cele doua spitale au centrala comuna, iar de vina a fost o avarie RADET. UPDATE: Situatia s-a rezolvat vineri dimineata, cand apa calda a inceput sa curga pentru prima data dupa 3 zile, iar caloriferele au inceput sa se incalzeasca.

Doua spitale de copii din Bucuresti, fara apa calda timp de trei zile

Doua spitale de copii din Bucuresti - Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu - nu au avut apa calda timp de 3 zile, iar caloriferele au fost aproape reci.

Falimentul RADET bate la usile Consiliul General Bucuresti. Ramanem fara apa calda si caldura?

Consilierii USR si PNL sar la gatul primarului General, Gabriela Firea, despre care spun ca este pri.

Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de apa calda si caldura. Prima masura luata, dupa falimentul Radet

Bucurestenii au avut parte de un foarte mare soc, in urma cu cateva zile, odata cu anuntul ca Radet a dat faliment. Vestea nu foarte imbucuratoare despre compania care le furnizeaza bucurestenilor apa calda si caldura a fost facuta publica de catre magistrati. La inceputul saptamanii in curs, a fost anuntat ca Radet intra in .

Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de caldura si apa calda. Decizie radicala dupa falimentul RADET

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut un anunt de ultima ora despre furnizarea de caldura si apa calda. Ce se intampla, in aceasta iarna? Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu furnizarea de caldura si apa calda? Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect .

Stirile ProTV: Care este cea mai periculoasa zona din Capitala, unde au loc talharii ca in filme

In Bucuresti, cel mai ridicat coeficient de criminalitate se afla in Sectorul 3 - peste 132%. Asta inseamna ca in Sectorul 3 s-au petrecut cele mai multe talharii si spargeri de societati comerciale din Capitala.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Gabriela Firea: Caldura si apa calda se vor livra la parametri normali. Consilierii din opozitie au alta parere

Gabriela Firea a sustinut, joi, la sedinta CGMB, ca livrarea agentului termic nu este in pericol din cauza falimentului RADET. Cu toate acestea, consilierii din opozitie o contrazic si spun ca se va trece greu peste iarna.

O directoare cu diploma falsa de ASE lucreaza de peste un deceniu la spitalele din Capitala

Nereguli grave descoperite in Capitala. Rodica-Dorina Enache, fosta sefa RUNOS si directoare economica a Spitalului Sf. Luca vreme de un deceniu si fost director economic interimar in 2019, actual sef RUNOS al.

VIDEO Liviu Dragnea, a doua iesire din penitenciar. A fost dus cu duba la instanta suprema, unde cere anularea deciziei de condamnare la inchisoare Fostul lider PSD a renuntat la mustata

Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, a fost scos din inchisoare, marti dimineata, si dus la instanta suprema, care judeca o contestatie a fostului lider PSD. Este vorba de o cale extraordinara prin care Dragnea a atacat decizia definitiva de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC). Imaginile difuzate de televiziunile de stiri arata ca acesta si-a ras mustata.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )