Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE Doua spitale de copii din Bucuresti, fara apa calda si cu calorifere aproape reci timp de 3 zile Situatia s-a rezolvat vineri dimineata

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Doua spitale de copii din Bucuresti, fara apa calda si cu calorifere aproape reci timp de 3 zile Situatia s-a rezolvat vineri dimineata

Doua spitale de copii din Bucuresti - Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu - nu au avut apa calda timp de 3 zile, iar caloriferele au fost aproape reci, au declarat, pentru HotNews. ro, managerii celor doua unitati medicale, Daniel Buzatu si Liliana Padure. La Spitalul Marie Curie sunt internati, in acest moment, peste 300 de copii, iar la Centrul Robanescu peste 100. Cele doua spitale au centrala comuna, iar de vina a fost o avarie RADET. UPDATE: Situatia s-a rezolvat vineri dimineata, cand apa calda a inceput sa curga pentru prima data dupa 3 zile, iar caloriferele au inceput sa se incalzeasca. continuă pe Hotnews

Doua spitale de copii din Bucuresti, fara apa calda timp de trei zile

Doua spitale de copii din Bucuresti - Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu - nu au avut apa calda timp de 3 zile, iar caloriferele au fost aproape reci.

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de trei zile: Sute de copii sunt internati in unitatile medicale(VIDEO)

Probleme grave in doua spitale de copii din Capitala. Micutii pacienti internati la Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu nu au avut apa calda timp de 3.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

FOTO Cum arata primul heliport al unui spital din Bucuresti, testat zilele acestea. Spitalul Universitar mai are un heliport din 2002, dar e folosit ca parcare pentru angajati

Spitalul Universitar, cel mai solicitat spital de urgenta din Bucuresti, a dat aseara startul probelor pentru noul heliport si promite ca in perioada imediat urmatoare vor fi finalizate documentele de inchidere pentru santier, de receptie a lucrarilor de constructie si autorizare pentru functionarea ca heliport civil cu circuit inchis. Spitalul Universitar mai are un heliport, din anul 2002, dar este folosit ca parcare pentru angajati. Spitalul Universitar va fi primul din Bucuresti si al doilea din tara, dupa Spitalul de Urgenta din Oradea, care va avea heliport.

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Femeia se asezase la coada la o patiserie din Bucuresti, cand un tanar s-a apropiat de ea. S-a intors, dar si-a dat seama ca nu il cunoaste si si-a vazut de treaba. Cateva ore mai tarziu, a inteles ce i s-a intamplat (VIDEO)

Femeia se asezase la coada la o patiserie din Bucuresti, cand un tanar s-a apropiat de ea. S-a intors, dar si-a dat seama ca nu il cunoaste si si-a vazut de treaba. Cateva ore mai tarziu, a inteles ce.

Medicul Sandra Alexiu despre criza de vaccin impotriva gripei: Lucrurile se agraveaza. Medicii de familie din Bucuresti au solicitat sute de doze, dar au primit cate 10 sau 30

Medicii de familie din Capitala au solicitat sute de doze de vaccin impotriva gripei, insa au primit de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti doar cate 10-15 doze la prima transa, venita in tara luna trecuta, si cate 10-30 de doze luna aceasta, cand a sosit a doua transa de vaccinuri, atrage atentia Sandra Alexiu, medic de familie si presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov. Sandra Alexiu acuza faptul ca, in timp ce directiile de sanatate publica din tara au solicitat mai multe doze de vaccin Constanta, spre exemplu, 160. 000), DSP Bucuresti a solicitat doar 90. 000 de doze.

Primul heliport functional al unui spital de stat din Bucuresti a fost testat

Primul zbor cu elicopterul SMURD EC - 135 a fost efectuat, miercuri seara, pentru calibrarea dispozitivelor de aterizare pe timp de noapte pe heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit unui.

Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii au scos telefoanele si au inceput sa filmeze

O femeie aflata in metroul bucurestean a atras atentia tuturor. Unul dintre calatori a fotografiat-o curatand fasolea pastai, arata cancan. ro. Femeia a ignorat privirile celor din jur si si-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )