Libnet.ro
UNICEF

01:05

A doua transa de vaccin Moderna soseste sambata in tara

Adevărul Adevărul,
A doua transa de vaccin Moderna soseste sambata in tara

A doua transa de vaccin Moderna, de 21. 600 doze, soseste sambata in tara, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19. continuă pe Adevărul

A doua transa de vaccin Moderna soseste sambata in Romania

A doua transa de vaccin Moderna, de 21. 600 doze, soseste sambata in tara, anunta Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

A doua transa de vaccin Moderna soseste astazi in tara

A doua transa de vaccin Moderna, de 21. 600 doze, soseste astazi in tara, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

A doua transa de vaccin Moderna ajunge sambata in Romania

A doua transa, de 21. 600 doze de vaccin Moderna, va ajungesambata in Romania, la Institutul Cantacuzino, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva.

A doua transa de vaccin Moderna soseste maine in Romania!

Cele 21. 600 doze de vaccin Moderna vor ajunge maine la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare M.

A doua transa de vaccinuri Moderna a ajuns in Romania Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare

A doua transa de 21. 600 de vaccinuri Moderna a intrat sambata dimineata in tara, pe cale terestra, prin Vama Nadlac. Vaccinurile vor fi transportate la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, urmand apoi sa fie distribuite la centrele de vaccinare din Capitala si din tara.

A doua transa de vaccin Moderna impotriva COVID-19 a ajuns in Romania prin vama Nadlac

Vaccinul dezvoltat de compania Moderna impotriva COVID-19 a ajuns in Romania, in aceasta dimineata, prin vama Nadlac.

Transa a doua de vaccinuri Moderna ajunge sambata la Institutul Cantacuzino

Cea de-a doua transa, de 21. 600 doze de vaccin Moderna, va ajunge sambata la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara Cantacuzino. incepand cu data de 1 februarie, va incepe administrarea acestuia in Romania. Pentru acest ser rapelul se realizeaza la 28 de zile.

Alocatiile majorate cu 20% vor intra de la data de 1 februarie. Raluca Turcan: Vom vedea in Parlament daca se mentine si a doua transa de crestere

Alocatiile majorate cu 20% urmeza sa intre de la data de 1 februarie, dupa cum a anuntat Raluca Turcan, ministrul Muncii. Mai mult decat atat, in privinta celei de-a doua majorari, tot cu 20 de procente, ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )