Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doua treimi din populatia Slovaciei a fost testata de COVID-19

România Liberă România Liberă,
Doua treimi din populatia Slovaciei a fost testata de COVID-19

Doua treimi din populatia Slovaciei a fost testata in acest weekend pentru COVID-19. in total, peste. continuă pe România Liberă

Coronavirus Slovacia: Doua treimi din populatie a fost testata, 1% cazuri pozitive

Doar 1% din cele doua treimi de slovaci care au fost testati in acest weekend, in cadrul unui controversat program national, sunt pozitivi, a anuntat guvernul acestei tari cu 5,4 milioane de locuitori, scrie AFP.

Coronavirus Slovacia: Jumatate din populatie a fost testata sambata Rezultat pozitiv pentru 26.000 de oameni

Aproape jumatate din populatia Slovaciei a fost testata pentru Covid-19 sambata, prima zi a testarii la nivel national prin care guvernul vrea sa intoarca trendul de crestere a numarului de cazuri fara o carantinare generala, transmite Reuters.

Testare in masa in Slovacia: Aproape jumatate din populatia tarii a fost testata sambata. Peste 25.000 de oameni au aflat ca sunt infectati cu coronavirus

Slovacia a inceput testarea in masa a populatiei pentru infectia cu coronavirus. Aproape jumatate din populatia tarii a fost testata in cursul zilei de sambata, ca parte a strategiei Guvernului de la.

Simona Halep a fost testata pozitiv cu coronavirus

Simona Halep a anuntat, sambata, printr-un mesaj publicat pe Twitter, ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Tenismenase afla in izolare acasa si spune ca se simte bine, fiind in recuperare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )