Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dovada ca arbitrajul meciului Franta-Romania ne-a fost potrivnic: Slava Domnului, arbitrul nu a dictat fault!

Adevărul Adevărul,
Dovada ca arbitrajul meciului Franta-Romania ne-a fost potrivnic: Slava Domnului, arbitrul nu a dictat fault!

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa vineri de selectionata Frantei, scor 2-1 0-0), in primul meci al Campionatului European. Reactii contradictorii cu privire la arbitraj continua sa apara. continuă pe Adevărul

Slava Domnului ca n-a dat! Declaratia facuta de un jucator francez care schimba imaginea unui fotbalist al Romaniei

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa vineri de selectionata Frantei, scor 2-1 0-0), in primul meci al Campionatului European.

Am pierdut cu fruntea sus! Statistica meciului Franta-Romania arata ca jucatorii nostri au dat totul pe teren

Franta -Romania 2-1 a fost decis de o executie magistrala a lui Dimitri Payet, care a marcat cu un sut de la marginea careului.

Viktor Kassai, arbitrul meciului Franta-Romania, considerat cel mai bun produs de export al fotbalului maghiar

Maghiarul Viktor Kassai, cel care va arbitra meciul Franta-Romania, din debutul Campionaului European de fotbal este considerat ca fiind unul dintre ultimii reprezentanti ai unei generatii cu traditie in.

EURO 2016. O sala de presa de la Stade de France, evacuata cu cinci ore inainte de Franta - Romania, intr-un control de rutina

O sala de presa de la Stade de France a fost evacuata pentru scurt timp, vineri, cu cinci ore inainte de meciul Franta - Romania, din deschiderea Campionatului European, pentru un control de.

EURO 2016. Masuri extreme de securitate la meciul Franta-Romania

EURO 2016 Franta-Romania. Mai sunt cateva ore pana la meciul inagural al Euro 2016 dintre Franta si Romania. EURO 2016 Franta-Romania. Peste 15. 000 de romani sunt asteptati.

Robbie Williams i-a ironizat pe tricolori, inainte de meciul cu Franta: Romania, da? Pariez ca Franta va invinge cu 3-0 (VIDEO)

Artistul Robbie Williams a filmat un clip pentru o reclama la o marca elvetiana de cafea unde vorbeste despre meciul de deschidere de la Euro 2016: Franta Romania, spunand ca pariaza trei.

Franta-Romania, avancronica si echipele de start (LIVE, 22:00)

Mult asteptata zi de 10 iunie a sosit, iar Stade de France din Paris gazduieste meciul Franta-Romania din deschiderea Campionatului European, prima editie cu 24 de echipe aliniate la start.

LIVE Ziua cea mai lunga pentru fotbalul nostru. Totul despre Franta - Romania, meciul inaugural de la Euro 2016. Informatii actualizate permanent

10 iunie 2016 este ziua in care fotbalul romanesc revine in elita. Tricolorii joaca la Euro 2016 si pentru prima data in istorie evolueaza in meciul de debut al turneului final. Franta - Romania e primul meci al Campionatului European.

Franta-Romania, avancronica si echipele probabile (LIVE, 22:00)

Mult asteptata zi de 10 iunie a sosit, iar Stade de France din Paris gazduieste meciul Franta-Romania din deschiderea Campionatului European, prima editie cu 24 de echipe aliniate la start.

Primaria Sectorului 1 permite suporterilor sa vizioneze doar prima repriza din meciul Franta-Romania, pe un ecran gigant

Primaria Sectorului 1 le va permite suporterilor echipei nationale a Romaniei sa vizioneze doar prima repriza din meciul Franta-Romania, pe un ecran gigant, in Parcul Bazilescu, din ratiuni de asigurare a linistii publice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )