Libnet.ro
UNICEF

09:15

download Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
download Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala.

Iohannis: in mod evident, voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos,.

Klaus Iohannis, despre colaborarea cu PNL: Lupta opozitiei cu puterea sper sa fie incununata cu succes

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat intr-o declaratie facuta luni ca pe parcursul acestui an va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale ce vor avea loc la finalul lui.

Klaus Iohannis, despre colaborarea cu PNL: Lupta opozitiei cu puterea sper sa fie incununata cu succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat intr-o declaratie facuta luni ca pe parcursul acestui an va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale ce vor avea loc la finalul lui.

ANTONESCU: Ma incadrez cu varf si indesat in criteriile PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, astazi, ca se incadreaza cu varf si indesat in criteriile stabilite de PNL pentru candidatii la europarlamentare, subliniind ca este cat se poate de anti-pesedist.

Crin Antonescu: Ma ncadrez cu vrf si ndesat n criteriile PNL pentru europarlamentare. Sunt ct se poate de anti-pesedist

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca se incadreaza 'cu varf si indesat' in criteriile stabilite de PNL pentru candidatii la europarlamentare, subliniind ca este 'cat se poate de anti-pesedist'.

Surse: Lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat, pe surse, lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare. Din mai multe surse PNL, lista acestui partid pentru europarlamentare este urmatoarea : Crin.

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, luni, in exclusivitate, la Punctul de intalnire, lista PNL la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai 2019. Din surse ale Partidului National Liberal, am realizat pentru.

Ludovic Orban: Lista candidatilor PNL pentru europarlamentare va fi finalizata pana la 15 februarie, urmand sa fie votata in BPN

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce si-a propus sa finalizeze lista de candidati pentru alegerile europarlamentare pana la 15 februarie, cu mentiunea ca aceasta va fi vo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )