Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doze de vaccin, distruse chiar din prima zi. Ce s-a intamplat la un centru din Romania

Playtech Playtech,
Doze de vaccin, distruse chiar din prima zi. Ce s-a intamplat la un centru din Romania

Toate dozele de vaccin impotriva coronaviruslui au fost distruse chiar din prima zi la un centru de vaccinare din Petrosani. Cum s-a putut intampla acest lucru. Doze de vaccin, distruse chiar din prima zi Toate cele 60 de doze de vaccin care au fost livrate duminica la centrul din Petrosani au fost distruse dupa ce . continuă pe Playtech

Joe Biden doreste sa anuleze proiectul oleoductului Keystone XL chiar din ziua investirii

Presedintele ales american Joe Biden intentioneaza sa anuleze proiectul controversatului oleoduct Keystone XL dintre Canada si Statele Unite printr-un decret prezidential chiar din ziua investirii sale pe 20 ianuarie, au afirmat duminica posturile canadiene de televiziune CBC si CTV.

Joe Biden promite o serie de decrete inca din prima zi ca presedinte

Joe Biden va semna o serie de decrete inca din prima zi a presedintiei sale, miercuri, in special pentru a reangaja Statele Unite in Acordul de la Paris privind climatul, a anuntat sambata viitorul sef de cabinet, Ron Klain.

Joe Biden promite sa inceapa munca din prima zi la Casa Alba, pentru a repara daunele administratiei Trump

Joe Biden s-a angajat sa semneze o serie de ordine executive inca din prima zi a presedintiei sale, in timp ce fortele de ordine se mobilizeaza in Statele Unite in vederea prevenirii oricaror incidente violente cu prilejul ceremoniei de investire a presedintelui american de miercuri, 20 ianuarie, informeaza AFP. Presa americana a relatat deja cazul unui barbat inarmat care a fost arestat in apropierea Capitoliului.

A cincea transa de vaccin anti-COVID-19 a ajuns in Romania: Peste 87.000 de doze, distibuite catre centrele din tara (VIDEO)

A cincea transa de vacin anti-COVID-19, livrata de Pfizer si BioNTech, a ajuns luni dimineata in Romania. Este vorba despre 87. 750 de noi doze din serul impotriva noului coronavirus. O parte dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )