Libnet.ro
UNICEF

11:15

Joe Biden promite o serie de decrete inca din prima zi ca presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden promite o serie de decrete inca din prima zi ca presedinte

Joe Biden va semna o serie de decrete inca din prima zi a presedintiei sale, miercuri, in special pentru a reangaja Statele Unite in Acordul de la Paris privind climatul, a anuntat sambata viitorul sef de cabinet, Ron Klain. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden promite sa inceapa munca din prima zi la Casa Alba, pentru a repara daunele administratiei Trump

Joe Biden s-a angajat sa semneze o serie de ordine executive inca din prima zi a presedintiei sale, in timp ce fortele de ordine se mobilizeaza in Statele Unite in vederea prevenirii oricaror incidente violente cu prilejul ceremoniei de investire a presedintelui american de miercuri, 20 ianuarie, informeaza AFP. Presa americana a relatat deja cazul unui barbat inarmat care a fost arestat in apropierea Capitoliului.

Biden se pregateste sa intoarca pagina administratiei Trump: Ce decrete va semna inca din prima zi la Casa Alba

Joe Biden va semna o serie de decrete inca din prima zi a presedintiei sale, miercuri, in special pentru a reangaja Statele Unite in Acordul de la Paris privind climatul, a anuntat sambata viitorul sef de cabinet, Ron Klain, informeaza AFP.

Mike Pence promite sa onoreze istoria SUA si sa asigure o investire sigura a lui Joe Biden

Vicepresedintele american Mike Pence a promis ieri ca va respecta istoria tarii si va asigura o tranzitie sigura de putere catre presedintele-ales Joe Biden, la opt zile dupa ce sustinatorii liderului in exercitiu de la Casa Alba, Donald Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

O adepta QAnon din Congres spune ca va cere punerea sub acuzare a lui Joe Biden din prima zi de mandat a acestuia

Reprezentanta republicana Marjorie Taylor Greene, recent aleasa in Congresul american, spune ca va redacta articolele pentru punerea sub acuzare a lui Joe Biden chiar in prima zi in care viitorul presedinte american isi va prelua functia, relateaza The Independent.

Trump va parasi Washingtonul cu cateva ore inainte de investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Presedintele in functie, Donald Trump, paraseste Washingtonul in dimineata zilei de miercuri, cu cateva ore inaintea inaugurarii mandatului succesorului sau, democratul Joe Biden, pe care inca nu l-a felicitat pentru castigarea alegerilor, conform AFP.

Cine va canta la inaugurarea lui Joe Biden

Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons si Jon Bon Jovi sunt artistii care vor sustine concerte cu ocazia inaugurarii lui Joe Biden in functia de Presedinte ales al Statelor Unite.

Joe Biden si Kamala Harris au prezentat lista melodiilor alese pentru ceremonia de investire. Lady Gaga va interpreta imnul national al SUA (VIDEO)

Desi ceremonia de inaugurare a noului presedinte american nu va mai putea strange acelasi numar de participanti, Joe Biden tot va sarbatori in stil mare. Presedintele ales al Statelor Unite si viitorul.

SUA, in tensiune. Washington arata ca o tabara baricadata, in asteptarea investirii presedintelui ales Joe Biden FOTO

Un barbat inarmat a fost arestat la Washington, in timp ce incerca sa treaca peste unul dintre numeroasele puncte de control de langa Capitol Hill, unde Joe Biden va depune juramantul in cateva zile. Capitala Washington arata ca un oras in asediu. Membrii Garzii Nationale au fost mobilizati in mai multe state americane, si garduri au fost instalate in jurul unor parlamente locale.

Facebook va impiedica crearea de evenimente la Washington inainte de investirea lui Joe Biden

Facebook a anuntat, vineri, ca va impiedica crearea pe retea de noi evenimente la Washington, in apropiere de locuri-cheie, precum Casa Alba sau de Capitoliu, inainte de investirea lui Joe Biden pe 20 ianuarie, potrivit Reuters.

Joe Biden isi face cunoscuta strategia de vaccinare a populatiei SUA

Centre de vaccinare de proximitate, cooperare sporita intre puterea federala si state, mai multe campanii destinate preventiei: Joe Biden a dezvaluit vineri programul pe care intentioneaza sa il implementeze odata ajuns la Casa Alba pentru a accelera astfel imunizarea americanilor in fata epidemiei de COVID-19, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )