Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea, atac la Iohannis: Amenintarea la adresa premierului, facuta intr-un stil mafiot. Astfel de expresii le-am vazut doar in filme

Adevărul Adevărul,
Dragnea, atac la Iohannis: Amenintarea la adresa premierului, facuta intr-un stil mafiot. Astfel de expresii le-am vazut doar in filme

Liviu Dragnea a avut un atac dur la adresa sefului statului, spunand ca avertizarile facute de Klaus Iohanni sunt facute intr-un stil mafiot si ca astfel de amenintari a vazut doar in filme. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb ii cere lui Iohannis sa nceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Dancila

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a facut un apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Viorica Dancila.

Rovana Plumb, apel la Iohannis sa inceteze cu amenintarile la adresa premierului Dancila

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a facut un apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Viorica Dancila. Facem.

Feminista Rovana Plumb ii spune lui Iohannis ce sa faca: Sa inceteze cu amenintarile la adresa premierului Dancila. Se adreseaza unei doamne!

Ministrul Rovana Plumb, care este si presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, iese la atac dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la vizita premierului Viorica Vasilica Dancila la.

Klaus Iohannis: Schimbarea legi salarizarii, facuta de habarnisti, de amatori. PSD-istii lui Dragnea... (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat din nou in termeni duri coalitia de guvernare pentru modificarea legii salarizarii. Seful statului a declarat sambata, la Blaj, ca toate aceste schimbari legislative au gfost facute de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )