Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dragnea: Bugetul primariilor in 2018 va fi cel putin la nivelul 2017

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Bugetul primariilor in 2018 va fi cel putin la nivelul 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca in 2018, prin legea bugetului de stat se vor asigura venituri cel putin la nivel de 2017, unii vor avea venituri mai mari decat in 2017. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader spune ca Raportul MCV este pozitiv, desi anunta monitorizare pentru cel putin inca un an

Concluzia raportului MCV este ca Romania isi poate indeplini obiectivul ridicarii MCV in actualul mandat al Comisiei Europene, adica pe parcursul anului 2018, a afirmat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader, in conditiile inc are Bruxelles-ul a anuntat ca monitorizarea europeana va continua cel putin inca un an.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 12 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 20 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit (VIDEO, FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 20 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cel putin 14 persoane au murit in urma inundatiilor din Grecia

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica.

VIDEO Inundatii puternice in Grecia. Cel putin 14 persoane au murit

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. Orasele industriale Mandra, Nea Peramos si Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate.

Un avion s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica. Sunt cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au murit, in Tanzania, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica, informeaza site-ul agentiei Reuters. Avionul, de.

Cel putin 14 morti in apropiere de Atena, in urma unor ploi diluviene

Un torent de noroi - ca un tsunami - a devastat miercuri doua localitati de la periferia Atenei, in urma unor ploi torentiale, omorand cel putin 14 persoane, relateaza AFP.

Incident aviatic in Rusia. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata, dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit

Un avion de pasageri s-a prabusit in timp ce executa manevrele de aterizare pe un aeroport din Rusia au anuntat serviciile de urgenta, care au precizat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata si.

SUA: Incident armat la o scoala primara din California soldat cu cel putin trei decese

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multi copii au fost raniti marti in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unei scoli primare din California, relateaza Reuters.

ATAC ARMAT intr-o scoala din SUA: Cel putin 5 VICTIME (VIDEO)

Atac armat la o scoala din California, din SUA! Conform primelor informatii oferite de presa locala, cel putin 3 morti, printre care si atacatorul, au fost gasiti la fata locului. in plus, alti doi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )