Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAGNEA CATRE TOADER: Nu mai poate continua asa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA CATRE TOADER: Nu mai poate continua asa

Noi amenintari ale lui Liviu Dragnea la adresa lui Tudorel Toader, pe tema ordonantelor de urgenta. Presedintele PSD e nemultumit ca nu sunt adoptate si a declarat ca Viorica Dancila trebuie sa decida daca il mai pastreaza in functia de ministru al Justitiei sau nu. continuă pe Ziarul Bursa

TIMMERMANS, DESPRE BREXIT: UE nu poate continua sa acorde amanari la nesfarsit

Uniunea Europeana nu poate continua sa acorde la nesfarsit amanari de cateva saptamani pentru iesirea Marii Britanii, a declarat prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Dragnea: Toader sa inteleaga ca nu se mai poate asa, Dancila trebuie sa ia o decizie in privinta lui / A fost greseala PSD ca i-a crezut pe unii care au spus ca vor da aceste OUG (VIDEO)

Liviu Dragnea insista ca Executivul PSD-ALDE nu are intentia sa adopte vreo Ordonanta de Urgenta in domeniul Justitiei. Mai mult, seful PSD il acuza pe Tudorel Toader ca a lansat intentionat in spatiul.

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )