Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din. continuă pe Antena3

LIVIU DRAGNEA: Dupa guvernarea Nastase s-a ales praful de sistemul de irigatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pledat vineri, la Calarasi, pentru refacerea si modernizarea sistemului de irigatii, argumentand ca este de importanta nationala strategica si doar prin intermediul acestuia accesul la produsele romanesti poate fi unul mai bun.

PETRE DAEA: Comisia de agricultura din Parlamentul European a eliminat plafonarea obligatorie

Unul dintre obiectivele cele mai importante ale Politicii Agricole Comune pentru care Romania a militat in toate structurile europene a avut castig de cauza in comisia pentru agricultura din Parlamentul European, unde, prin votul dat, s-a eliminat plafonarea obligatorie, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

PETRE DAEA: Tehnologia Israelului privind irigatiile este una dintre cele mai dezvoltate din lume

Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, l-a primit in cursul zilei de ieri, la sediul institutiei pe E. David Saranga, Ambasadorul Statului Israel.

EXCLUSIV. Petre Daea a pus ochii pe terenurile din Baneasa ale Academiei Agricole. Valeriu Tabara (ASAS): Au fost si sunt presiuni / Nu trebuie desfiintata o statiune pentru o expozitie

Ministrul Agriculturii ar vrea cu orice pret sa preia terenurile din Baneasa ale Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu Sisesti ASAS). Petre Daea ar dori sa infiinteze aici un.

Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in localitatea Baneasa din judetul Giurgiu, a anuntat ministerul de resort. Investitia se ridica l.

Ministrul Petre Daea a inaugurat prima cultura de sparanghel din Romania, o investitie de 2 milioane de euro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in judetul Giurgiu, in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

DRAGNEA CATRE TOADER: Nu mai poate continua asa

Noi amenintari ale lui Liviu Dragnea la adresa lui Tudorel Toader, pe tema ordonantelor de urgenta. Presedintele PSD e nemultumit ca nu sunt adoptate si a declarat ca Viorica Dancila trebuie sa decida daca il mai pastreaza in functia de ministru al Justitiei sau nu.

Premierul Dancila si Tariceanu, sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea, dupa sedinta solemna din Parlament pentru NATO. E vorba de o discutie pe care a avut-o initial Liviu Dragnea cu Calin Popescu Tariceanu, la care part.

Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa in jurul orei 13:45

Presedintele PSD, Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa la Calarasi in jurul orei 13:45. Dragnea este asteptat sa faca declaratii despre criticile oficialilor europeni dar si despre temele la referendum anuntate de presedintele Klaus Iohannis.

Bogdan Chirieac, reactie la declaratia lui Liviu Dragnea: Doamna prim-ministru nu poate sa fie schimbata

Bogdan Chirieac a precizat, vineri, la Antena 3 in contextul declaratiei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, capremierul Viorica Dancila nu poate sa fie schimbata din functie. Doamna prim-ministru nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )