Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea cere o comisie de ancheta pentru SPP

Antena3 Antena3,
Dragnea cere o comisie de ancheta pentru SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se impune infiintarea unei comisii de ancheta privind Serviciul de Paza si Protectie SPP), intrucat au inceput sa iasa la iveala din. continuă pe Antena3

Dragnea vrea o comisie de ancheta privind activitatea SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Se impune o comisie de ancheta privind SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Dragnea: Se impune o comisie parlamentara de ancheta in cazul SPP

Liviu Dragnea crede ca se impune infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru activitatea Serviciului de Paza si Protectie, condus de Lucian Pahontu, pe care seful PSD l-a acuzat in mai multe randuri de imixtiune in activitatea politica.

Dragnea cere Olgutei Vasilescu sa rezolve efectele negative ascunse ale legii salarizarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut ministrului Muncii sa explice orice problema ar aparea legat de legea salarizarii, neexcluzand posibilitatea existentei unor efecte negative ascunse, dupa cum s-a exprimat duminica seara la un post TV.

Noi documente in dosarul lui Liviu Dragnea. Cat ar trebui sa dea presedintele PSD pe copierea dosarului

Liviu Dragnea este din nou in mijlocul unui scandal cu procurorii DNA. De data aceasta presedintele PSD ii acuza ca nu ii dau acces la propriul dosar in format electronic. Dragnea se plange ca pentru a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )