Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea a cerut suspendarea tragerii la sorti a completurilor de cinci judecatori de la ICCJ

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragnea a cerut suspendarea tragerii la sorti a completurilor de cinci judecatori de la ICCJ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat Instantei supreme suspendarea procedurii de tragere la sorti a noilor judecatori din completurile de cinci magistrati. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea a cerut suspendarea tragerii la sorti a completurilor de cinci judecatori de la iCCJ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat Instantei supreme suspendarea procedurii de tragere la sorti a noilor judecatori din completurile de cinci magistrati. Reprezentanti ai inaltei Curti de.

Tragerile la sorti pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecatori pentru anul in curs au loc astazi, in urma deciziei CCR

Tragerile la sorti pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecatori pentru anul in curs au loc, vineri, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma deciziei de miercuri a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

Tragerile la sorti pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecatori pentru anul in curs au avut loc miercuri, in urma deciziei CCR

Tragerile la sorti pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecatori pentru anul in curs au avut loc, vineri, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma deciziei de miercuri a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

Surse: Dragnea a incercat suspendarea tragerii la sorti a completului care-i judeca apelul, pentru a tergiversa si mai mult procesul

Curtea Suprema a tras vineri la sorti componenta completurilor de cinci judecatori, inclusiv pe cel care va judeca apelul in dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la inchisoare cu.

Liviu Dragnea a incercat amanarea tragerii la sorti de la Curtea Suprema

Un avocat al lui Liviu Dragnea a solicitat Curtii Supreme sa amane tragerea la sorti a completelor de 5 pana la publicarea motivarii Curtii Constitutionale. Asta in conditiile in care Curtea Constitutionala a decis, miercuri, 7 noiembrie, ca inalta Curte sa procedeze de indata la alegerea prin tragere la sorti a tuturor judecatorilor din completurile de 5.

Au fost trase la sorti completurile de cinci judecatori. Liviu Dragnea si-a aflat noii judecatori

Inalta Curte de Casatie si Justitie a tras la sorti, vineri, membrii completurilor de 5 judecatori pentru anul 2018.

Dragnea a ncercat sa blocheze si tragerea la sorti a noilor completuri de cinci judecatori

Dupa ce a obtinut tergiversarea procesului in dosarul angajarilor fictive ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale in cazul completuluid e cinci judecatori, liderul PSD Liviu Dragnea a solicitat Instantei supreme si suspendarea procedurii de tragere la sorti a noilor judecatori din aceste completuri.

Completele de cinci judecatori de la Instanta Suprema, discutate in CCR. Componenta s-a facut in afara legii

CCR dezbate, miercuri, de la ora 10. 00, sesizarea privind conflictul juridic Parlament-iCCJ referitor la formarea completelor de cinci judecatori de la instanta suprema. Partile isi vor sustine punctele de.

Completele de cinci judecatori de la Instanta Suprema, discutate in CCR

CCR dezbate, miercuri, de la ora 10. 00, sesizarea privind conflictul juridic Parlament-iCCJ referitor la formarea completelor de cinci judecatori de la instanta suprema. Partile isi vor sustine punctele de.

Completurile de cinci judecatori de la ICCJ vor fi trase la sorti vineri

Sute de dosare, printre care si apelurile din dosarele lui Dragnea, Grebla si Ghita vor fi judecate din nou de noile completuri, stabilite vineri prin tragere la sorti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )