Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dragnea: Companiile sunt de vina pentru scumpirea benzinei. Cei de la ANRE sunt foarte romani

Antena3 Antena3,
Dragnea: Companiile sunt de vina pentru scumpirea benzinei. Cei de la ANRE sunt foarte romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea sa rezolve scumpirile din ultimele saptamani cu o comisie de ancheta. Mai exact, comisia parlamentara care va ancheta activitatea ANRE ar urma sa spuna de ce. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a GASIT VINOVATUL pentru SCUMPIREA BENZINEI! Cine e de fapt

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea sa rezolve scumpirile din ultimele saptamani cu o comisie de ancheta. Mai exact, comisia parlamentara care va ancheta activitatea ANRE ar urma sa spuna de ce.

Liviu Dragnea da vina pe companii pentru scumpirea carburantilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, luni, la Alexandria, ca pretul carburantilor a crescut din cauza companiilor si nu a supraaccizei Guvernului Tudose. CITESTE SI: GRAFIC Tariceanu n-a vazut scumpiri la carburanti. intre timp, pretul unui litru de benzina a sarit de 5 lei .

Zi de foc la Barcelona si in intreaga Catalonie. Trimisul special Antena 3: Sunt proteste pentru sustinerea referendumului! Imagini socante

Catalanii si-au votat independenta cu orice pret. A fost o zi de foc la Barcelona si in intreaga Catalonie. Politistii spanioli au incercat sa blocheze referendumul pentru independenta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )