Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE: Suspendarea din dosarul Referendumului a fost anulata ------------ Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la 3 ani si 6 luni pentru abuz in serviciu si achitat pentru fals intelectual, informeaza Realitatea TV. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare in ultimul dosar

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie pentru instigare la abuz in serviciu. Sentinta a fost data dupa doua amanari, pe 29 mai si 8 iunie. ACTUALIZARE Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni cu executare. intai, seful PSD a fost achitat pentru fals intelectual. Apoi, a fost condamnat in noul dosar.

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Instanta a anulat suspendarea din dosarul referendumului si a decis condamnarea pentru infractiunea de instigare la abuz in serviciu. Seful PSD a fost achitat pentru instigare la fals intelectual.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

Decizia instantei supreme n dosarul n care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz n serviciu este asteptata astazi, dupa doua amnari

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sunt asteptati sa pronunte joi decizia in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si la doi ani si jumatate pentru instigare la fals intelectual, informeaza News. ro.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. iCCJ ar putea da sentinta in dosarul DGASPC

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Decizie in dosarul lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Liviu Dragnea, achitat de iCCJ

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost achitat de judecatorii de la inalta curte de Casatie si Justitie iCCJ), in dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )