Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dragnea il contrazice pe Tariceanu: Ce spune liderul PSD despre Tudorel Toader(VIDEO)

B1 B1,
Dragnea il contrazice pe Tariceanu: Ce spune liderul PSD despre Tudorel Toader(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat de inteles joi ca si-ar dori o persoana cu carnet de partid la Ministerul Justitiei. Asta in conditiile in care colegul sau de coalitiei, Calin Popescu Tariceanu a. continuă pe B1

Dragnea il contrazice pe Tariceanu: Ce spune liderul PSD despre Tudorel Toader

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat de inteles joi ca si-ar dori o persoana cu carnet de partid la Ministerul Justitiei. Asta in conditiile in care colegul sau de coalitiei, Calin Popescu Tariceanu a.

Dragnea il ataca pe Tariceanu pentru ca i-a luat apararea lui Tudorel Toader: Rugamintile noastre nu au fost ascultate. Ministerul Justitiei e asumat de PSD

Liviu Dragnea a avut un atac dur la adresa celor din ALDE, liderul PSD acuzandu-i pe acestia ca ca nu au ascultat rugamintile social-democrate de a nu mai da declaratii referitoare la Tudorel Toader, cel care ocupa un portofoliu asumat de PSD.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Zi decisiva pentru Dragnea. CCR va da azi o decizie pe Codul penal. Miza: abuzul in serviciu, articolul care l-ar putea salva de condamnare pe liderul PSD

Curtea Constitutionala va dezbate joi sesizarile de neconstitutionalitate depuse de presedintele Klaus Iohannis, PNL, PMP, USR si inalta Curte cu privire la modificarile aduse Codului Penal de catre majoritatea PSD-ALDE. CCR a mai amanat de doua ori dezbaterile pe Codul penal. Daca articolul privind abuzul in serviciu nu va fi respinsa de CCR, Liviu Dragnea scapa de condamnare, iar alti politicieni scapa de dosare.

Dragnea i-a lasat lui Iohannis o lista cu zece principii. Ce a cerut liderul PSD

Delegatia PSD a lasat presedintelui Klaus Iohannis, cu prilejul consultarilor de miercuri, 10 principii pentru independenta reala a Justitiei si respectarea statului de drept, a anuntat la finalul.

Priveste aceasta imagine! Ce vezi prima data? Citeste ce spune acest lucru despre personalitatea ta

Imaginea de mai sus contine mai multe fotografii. Priveste-o cu atentie pentru ca iti spune multe despre personalitatea ta si modul de gandire. Studiaza imaginea inainte de a trece mai departe si vei afla cum ceea ce.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )