Libnet.ro
UNICEF

12:30

DRAGNEA, DESPRE AUTOSTRAZI: Daca termenele nu se respecta, sa se ia masuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA, DESPRE AUTOSTRAZI: Daca termenele nu se respecta, sa se ia masuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la Targoviste, referindu-se la constructia de autostrazi, ca trebuie luate masuri dure daca termenele nu sunt respectate, iar Compania Nationala de Drumuri sa poata sa lucreze in antrepriza proprie. continuă pe Ziarul Bursa

DRAGNEA, DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, in timp ce unii fac circ si sustin protestul Romania vrea autostrazi, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada.

Liviu Dragnea, despre campania sieu: Un om de afaceri a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, daca tot avea banii astia, putea sa-i dea la o casa de copii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, referindu-se la campania initiata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, ca acesta a cheltuit 100. 000 de euro pentru acest circ, afirmand ca in.

Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la europarlamentare: Eu o voi propune pe primul loc

Liderul PSD a participat laconferintade alegeri de la Dambovita, undea vorbit, printre altele, si despre candidatura Rovanei Plumb la alegerile europarlamentare, spunand ca o va propune pe primul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )