Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la europarlamentare: Eu o voi propune pe primul loc

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la europarlamentare: Eu o voi propune pe primul loc

Liderul PSD a participat laconferintade alegeri de la Dambovita, undea vorbit, printre altele, si despre candidatura Rovanei Plumb la alegerile europarlamentare, spunand ca o va propune pe primul. continuă pe Antena3

DRAGNEA: O voi propune pe Rovana Plumb pentru primul loc pe lista pentru europarlamentare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca o va propune pe Rovana Plumb sa ocupe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar sustine ca decizia finala apartine Comitetului Executiv.

Mircea Badea, despre candidatura lui Rares Bogdan la europarlamentare: A prezentat vanghelioane. Ar trebui sa il intrebe pe Vanghelie cum era

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validata joi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, deRares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan,Vasile Blaga,Adina Valean. Rares.

SECRETARUL GENERAL AL PPE DESPRE CANDIDATURA LUI KOVESI: Cer Guvernului sa sprijine societatea civila, profesionistii

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a cerut astazi Guvernului de la Bucuresti sa sprijine societatea civila, profesionistii, respectiv candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European, el subliniind ca tara trebuie sa fie pe primul loc si ideologia pe locul doi, conform Agerpres.

Mircea Badea, despre lista PNL pentru europarlamentare: Primul candidat de la liberali adevarat liberal este pe locul cinci

Mircea Badea a vorbit despre lista PNL pentru europarlamentarele din luna mai, acolo unde pe primele cinci locuri se afla, in ordine, Rares Bogdan, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina.

DRAGNEA, DESPRE AUTOSTRAZI: Daca termenele nu se respecta, sa se ia masuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la Targoviste, referindu-se la constructia de autostrazi, ca trebuie luate masuri dure daca termenele nu sunt respectate, iar Compania Nationala de Drumuri sa poata sa lucreze in antrepriza proprie.

Liviu Dragnea, despre campania sieu: Un om de afaceri a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, daca tot avea banii astia, putea sa-i dea la o casa de copii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, referindu-se la campania initiata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, ca acesta a cheltuit 100. 000 de euro pentru acest circ, afirmand ca in.

DRAGNEA, DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, in timp ce unii fac circ si sustin protestul Romania vrea autostrazi, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.254 seconds )