Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dragnea, despre Codul Fiscal: Avem o singura problema - situatia angajatilor din IT. Dar va fi rezolvata

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre Codul Fiscal: Avem o singura problema - situatia angajatilor din IT. Dar va fi rezolvata

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica in legatura cu modificarile la Codul Fiscal, ca exista o singura problema, pe care insa Guvernul o va rezolva si ca exista mai multe variante, pe care colegii le vor propune. Vineri seara, Ana Birchall anunta ca va exista un ordin de ministru care va regla situatia din domeniul IT. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre Codul Fiscal: Avem o singura problema, care va fi insa rezolvata de Guvern: situatia angajatilor din IT

Liderul PSD Liviiu Dragnea a declarat duminica, in legatura cu modificarile la Codul Fiscal, ca exista o singura problema, pe care insa Guvernul o va rezolva, cea a angajatilor din IT.

Liviu Dragnea continua sa apere Revolutia fiscala: Avem o singura problema, care va fi rezolvata de catre Guvern: cei care lucreaza in IT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, continua sa sustina Revolutia fiscala adoptata saptamana trecuta de Guvern. El a declarat duminica, in legatura cu modificarile la Codul Fiscal, ca exista o singura problema .

Dragnea anunta modificari in Codul fiscal si promite avantaje pentru unii angajati

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, o serie de modificari la Codul fiscal, care vor aduce unele avantaje angajatilor din sectorul IT.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu:Acest transfer de contributii l-am facut pentru a colecta mai multi bani la buget, la pensii si sanatate, dar salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat codul fiscal

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu inregistrat si difuzat joi la Antena 3 ca transferul contributiilor de la angajator la angajat a fost facut pentru a proteja angajatul si statul, pentru ca 30% din companii nu platesc contributiile la sanatate si pensie, iar in paralel vor veni cu o lege care sa reintroduca infractiunea de stopaj la sursa. Aceasta a mai spus ca salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat modificarea Codul Fiscal, dar vor creste si salariile prin modificarea adoptata miercuri.

Nu mai e urgenta Ordonanta de Urgenta? Modificarile din Codul Fiscal nu au fost inca publicate in Monitorul Oficial (VIDEO)

Codul Fiscal a fost modificat miercuri prin ordonanta de urgenta pentru adoptarea mai multe masuri fiscale dorite de catre executiv. Daca in alte tari, astfel de modificari privind fiscalitatea.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica: Codul fiscal, o palma data primariilor

Ordonanta de Urgenta privind Codul Fiscal provoaca mari nemultumiri printre primarii din Romania. Mihai Chirica, primarul Iasiului, este de parere ca actuala ordonanta este o palma data.

Pierderi uriase in Alba dupa modificarile la Codul Fiscal. Minus de 60 de milioane de lei la bugetul Consiliului Judetean si al oraselor Alba Iulia, Sebes si Blaj

Judetul Alba pierde o suma uriasa in urma modificarii Codului Fiscal care impune reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10%. Consiliul Judetean si trei dintre cele mai mari orase ale judetului vor inregistra un minus de circa 60 de milioane de lei circa 13 milioane de euro).

Ionut Dumitru, Consiliul Fiscal: Avem deficit pe linie, leul nu se poate aprecia

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, sustine ca nu se poate aprecia cursul leu/euro atata timp cat fundamentele economice, precum deficitul balantei comerciale, cel de cont curent si deficitul bugetar, nu se imbunatatesc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )