Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dragnea, despre greva de la Romatsa: Au salarii mai mari decat colegii lor din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre greva de la Romatsa: Au salarii mai mari decat colegii lor din Marea Britanie

Liviu Dragnea s-a intrebat care este motivul grevei de la Romatsa, in conditiile in care angajatii de acolo au, potrivit sefului PSD, salarii mai mari decat omologii lor din Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre greva de la ROMATSA: Nu stiu care e nemultumirea, au salarii mai mari decat omologii din Marea Britanie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti, la Parlament, referitor la greva angajatilor ROMATSA, ca nu intelege care este nemultumirea acestora, avand in vedere ca au salarii mai mari decat omologii din Marea Britanie. Dragnea a anuntat ca ministrul Transporturilor a dispus un control pentru a vedea daca sunt chestiuni care pot fi imbunatatite.

Liviu Dragnea, despre greva de la ROMATSA: Nu cred ca e in regula

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca nu i se pare corect sa apara astfel de greve, cum a fost cea a lucratorilor de la ROMATSA, in urma careia au avut de suferit.

Ministrul Transporturilor, despre greva ROMATSA: Astept si din partea liderilor de sindicat sa isi tina primisiunile

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vorbit despre greva generala a controlorilor de trafic aerian. Stire in curs de actualizare. Ministrul Transporturilor, despre greva.

ANAF a dat amenzi de 49,3 milioane lei, cu 18,2% mai mari

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a aplicat amenzi de 49,3 milioane lei, in primul trimestru al anului, cu 18,2% mai mari fata de perioada similara a anului trecut. Autoritatea a anuntat ca a efectuat peste 42. 000 de controale in primul trimestru al anului, cu 13,3% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Kaufland bifeaza afaceri mai mari in 2016. Peste 14.000 de angajati lucrau pentru retailerul german

Kaufland, liderul comertului modern din Romania, isi mentine pozitia in topul celor mai mari jucatori din industria de profil bifand in 2016 o crestere a afacerilor la 2,13 mld. euro, anunta compania.

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina. Cum iti cumperi un autoturism electric cu mai putin de 11.000 euro

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

ROMATSA, cea mai bogata afacere de familie din Romania. Ce salarii au angajatii companiei

Cei mai bogati salariati din Romania se pregatesc de greva, nemultumiti de planul de performanta. in spatele revendicarilor invizibile, angajatii ROMATSA au o singura preocupare,.

LIVETEXT A inceput greva Romatsa: Sute de zboruri ar putea fi afectate / Doua decolari de pe Otopeni au fost deja anulate

Marti dimineata, la ora 9. 00 a inceput greva controlorilor de zbor din Romatsa ce risca sa duca la sute de intarzieri si anulari ale zborurilor de pe aeroporturile romanesti. Greva a fost declansata pe termen nelimitat. La tribunal se judeca o contestatie privind legalitatea actiunii sindicale. Deciziile privind cursele ce pot pleca nu se ia in Romania, ci de catre Eurocontrol. 38 Procesul in care este contestata legalitatea grevei, amanat cateva ore, pana la ora 13. 20 Din primele zece curse care trebuiau sa decoleze dupa ora 9. 00 pe Otopeni, doua au fost anulate si patru apareau pe tabela cu intarzieri.

Greva Romatsa a fost suspendata. Traficul aerian a revenit la normal

Greva controlorilor de trafic aerian s-a suspendat, marti, la ora 13. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Cursele de pe Aeroportul din Otopeni au avut intarzieri de pana la trei ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )