Libnet.ro
UNICEF

14:15

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina

România Liberă România Liberă,
Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina . continuă pe România Liberă

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina. Cum iti cumperi un autoturism electric cu mai putin de 11.000 euro

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

VIDEO. Francois Saint-Paul, la finalul mandatului de ambasador al Frantei in Romania: Coruptia este un simptom. Importanta este consolidarea statului de drept, ceea ce inseamna mai mult decat lupta anticoruptie

Ajuns aproape de finalul mandatului sau de ambasador al Frantei in Romania, Excelenta Sa Francois Saint-Paul a declarat ca statul de drept trebuie consolidat, nu doar in Romania ci si in alte tari, iar aceasta consolidare inseamna mai mult decat lupta anticoruptie.

in domeniul absorbtiei fondurilor europene s-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, la evenimentului de semnare a primelor 11 contracte de finantare din sectorul Tehnologiei Informatiilor si Comunicarii TIC) in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, ca in doua luni Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca in doua luni din mandatul actualei guvernari s-a facut in domeniul absorbtiei de fonduri europene mai mult decat au realizat altii intr-un.

RABLA Plus: Cum iti iei masina electrica noua cu mai putin de 11.000 euro

Programul de inoire a parcului auto 2017 si-a pornit motoarele. Daca prima de casare si conditiile Rabla Clasic au ramas cam aceleasi, in premiera, prin Rabla Plus se pot cumpara masini electrice cu pana la 11. 500 euro reducere.

STUDIU Trei din cinci angajati considera ca isi pot gasi un job mai bun in mai putin de trei luni

Peste 60% din angajatii romani considera ca daca vor sa faca o schimbare in cariera reusesc sa isi gaseasca un loc de munca in mai putin de trei luni. Asa arata cel mai recent studiu facut de eJobs. Potrivit sursei citate, mai mult de jumatate din respondenti isi actualizeaza constant CV-ul, pentru a-si spori sansele de a se angaja.

Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

Michelle Obama se afla in vacanta in Toscana, Italia, unde afiseaza un look relaxat si sexy, purtand camasi si bluze cu umerii goi, ipostaza cu care nu eram obisnuiti pe vremea cand era Prima Doamna a Americii.

Cand inima vede mai bine decat ochii. Cadou special facut de dinamovisti unui tanar suporter nevazator. Cosmin Contra, sprijin deosebit pentru micul fan in urma cu 15 ani (FOTO)

Jurnalistii de la GSP au publicat un reportaj emotionant despre unul dintre cei mai mari fani ai lui Dinamo. Baiatul, un adolescent de 15 ani, este nevazator, insa dragostea pentru Dinamo ii.

Trei din cinci romani isi pot gasi un job mai bun in mai putin de trei luni

Aproape 62% dintre angajati cred ca isi pot gasi un nou loc de munca in mai putin de trei luni daca ar decide sa faca o schimbare in cariera, iar 55% dintre respondenti au spus ca-si actualizeaza constant CV-ul pentru a-si creste sansele sa gaseasca.

Huawei Matebook X iti aduce aminte de MacBook, dar este mai bun decat sistemul Apple

Huawei Matebook X este primul laptop adevarat al celor de la Huawei, dupa ce in trecut a cochetat cu cateva hibride interesante. in timp ce Microsoft facea valuri cu lansarea celui mai nou Surface Pro, Huawei incerca sa ne arate ca laptopurile clasice nu au murit, cu conditia sa le reinventezi pentru o noua generatie [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )