Libnet.ro
UNICEF

07:15

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA CU TIMMERMANS: Am a avut o discutie lunga si buna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA CU TIMMERMANS: Am a avut o discutie lunga si buna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, despre intalnirea cu Timmermans: Exista o linie rosie care nu trebuie trecuta de nimeni, nici de cei care fac abuzuri in numele unei asa-zise lupte anticoruptie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste. Am convenit sa avem discutii in asa fel incat sa nu mai existe informatii nereale care sa circule de la unul la altul, a spus Dragnea.

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA PREMIERULUI CU ASOCIATIILE MAGISTRATILOR: Este un demers foarte bun

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca premierul Viorica Dancila se va intalni in cursul zilei de astazi cu asociatiile de magistrati pentru a discuta pe marginea OUG 7/2019 care aduce modificari legilor Justitiei, urmand sa se ia o decizie.

Congresul PES. Dragnea spune ca s-a mpacat cu Timmermans si ataca dreapta care a distrus Europa: Am avut o discutie foarte buna si interesanta cu Frans / Dreapta ne vrea divizati, UE are nevoie de o schimbare profunda

Atac virulent al lui Liviu Dragnea, in discursul de la congresul socialistilor-europeni. Seful PSD a sustinut ca dreapta a distrus Europa, a distrus multe valori, sperante, destine, iar in Romania a folosit pentru asta institutiile de forta ale statului. Liviu Dragnea a sugerat, totodata, ca a lamurit lucrurile cu Frans Timermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene si critic constant guvernului PSD-ALDE.

Sefa Curtii Supreme, despre intalnirea pe intuneric cu Valer Dorneanu: A avut loc la o facultate, dupa decizia CCR

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a dat detalii, luni seara, despre intalnirea pe intuneric cu Valer Dorneanu, presedintele CCR, precizand ca aceasta a avut loc la o Facultate de Drept din Bucuresti, dupa decizia Curtii privind conflictul iCCJ - Parlament. Mi-a spus ca la CCR s-a apreciat faptul ca am actionat rapid, a marturisit Cristina Tarcea.

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

DRAGNEA DESPRE INTREVEDEREA CU PRESEDINTELE COMISIEI LIBE: Ne-am intalnit pe hol, am discutat doua minute

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a precizat, astazi, ca s-a intalnit cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, pe holurile Parlamentului si nu a avut o intalnire oficiala cu acesta.

Sefa iCCJ rupe tacerea. Adevarul despre intalnirea pe intuneric cu presedintele CCR

Presedinta inaltei Curti, Cristina Tarcea, a dezvaluit, luni, la Punctul de intalnire ce s-a intamplat cu adevarat in cazul intalnirii pe intuneric cu presedintele CCR, Valer Dorneanu, despre care a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )