Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din . continuă pe Antena3

DRAGNEA DESPRE INTREVEDEREA CU PRESEDINTELE COMISIEI LIBE: Ne-am intalnit pe hol, am discutat doua minute

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a precizat, astazi, ca s-a intalnit cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, pe holurile Parlamentului si nu a avut o intalnire oficiala cu acesta.

Dragnea: M-am ntlnit pe hol cu presedintele comisiei LIBE. Nu am discutat despre Kovesi, nu ma intereseaza foarte mult

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a avut o intalnire stabilita cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, si nu este interesat de audierea Laurei Codruta Kovesi de marti.

Liviu Dragnea: Este clar ca presedintele este un IPOCRIT. Face rau si copiilor din Romania, e dispussacalce peste orice CADAVRE (VDEO)

Decizia lui Klaus Iohannis de a ataca a bugetul la CCR a fost iresponsabilasi este clar ca atat presedintele, cat si PNL sunt niste ipocriti, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-o.

Liviu Dragnea: Este clar ca Presedintele este un IPOCRIT. Face rau si copiilor din Romania, e dispussacalce peste orice CADAVRE (VIDEO)

Decizia lui Klaus Iohannis de a ataca a bugetul la CCR a fost iresponsabilasi este clar ca atat presedintele, cat si PNL sunt niste ipocriti, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-o.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

iNTALNIRE-SOC: Dragnea si Dancila au discutat cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, cu o zi inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi(VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni dimineata, in biroul lui de la Camera Deputatilor, cu presedintele Comisiei de Libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, Claude Moraes,.

Frans Timmermans, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Nu stiu daca chiar crede ceea ce spune

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, face noi precizari cu privire la intalnirea pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni.

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA CU TIMMERMANS: Am a avut o discutie lunga si buna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste.

Dragnea, despre intalnirea cu Timmermans: Exista o linie rosie care nu trebuie trecuta de nimeni, nici de cei care fac abuzuri in numele unei asa-zise lupte anticoruptie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste. Am convenit sa avem discutii in asa fel incat sa nu mai existe informatii nereale care sa circule de la unul la altul, a spus Dragnea.

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA PREMIERULUI CU ASOCIATIILE MAGISTRATILOR: Este un demers foarte bun

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca premierul Viorica Dancila se va intalni in cursul zilei de astazi cu asociatiile de magistrati pentru a discuta pe marginea OUG 7/2019 care aduce modificari legilor Justitiei, urmand sa se ia o decizie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )