Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea, despre mutarea Ambasadei Romniei la Ierusalim: Aceasta decizie este luata. O sustin si ncep procedurile

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre mutarea Ambasadei Romniei la Ierusalim: Aceasta decizie este luata. O sustin si ncep procedurile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Antena 3, ca s-a luat decizia de a muta ambasada Romaniei in Israel la Ierusalim si o sa inceapa procedurile in acest sens. Acesta a subliniat ca mutarea ambasadei poate si cred ca va aduce niste beneficii foarte mari pentru Romania. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea anunta mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim

Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide inceperea procedurilor pentru mutarea efectiva a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim, a anuntat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acum.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ce presedintele a respins revocarea lui Kovesi: Ca inginer, nu-mi dau cu parerea despre conflict constitutional. Politic, n sustinem pe ministrul Justitiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Dragnea, despre mitingul si referendumul pentru familia traditionala: Am avut presiuni mari din partea socialistilor europeni sa nu-l facem/ Nu suntem conservatori, dar e o tema crestina foarte importanta

Seful PSD a declarat joi seara la Antena 3 ca PSD nu va renunta la mitingul si referendumul pentru familia traditionala, dsi exista numeroase presiuni, unele venite chiar din partea socialistilor europeni. Pentru cei care vor sa impiedice referendumul, noi le spunem ca nu vom renunta si vrem ca romanul sa aiba dreptul sa-si expuna un punct de vedere. Noi suntem socialisti, nu suntem conservatori, dar aici e vorba de o tema crestina foarte importanta, a declarat Dragnea.

Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Nu nerevocarea in sine m-a deranjat. Sistemul a functionat rau si a generat abuzuri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca e nemultumit de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a luat in seama presupuse abuzuri facute de DNA in ultimii ani cand seful statului a luat decizia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al institutiei.

Ce spune Liviu Dragnea despre Pilonul II de pensii: Nimeni nu are pensia pusa in pericol. E o minciuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nici Legislativul si nici Executivul nu au in vedere nationalizarea Pilonului II de pensii, el precizand ca cei care au cotizat la fondurile obbligatorii adiinistrate privat nu vor pierde la pensie, scrie.

Dragnea, despre eventuala repunere pe rol a dosarului Referendumul: Nu stiu daca voi face cerere. imi mai da cineva mie inapoi anii pierduti in procese?

Presedintele PSD s-a aflat miercuri, 18 aprilie, la Pitesti pentru a discuta cu membrii filialei PSD Arges situatia generata de excluderea deputatului mitraliera, Catalin Radulescu, din organizatie. La finalul intalnirii, Liviu Dragnea a vorbit despre Referendumul, dosar in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de revocare a sefei DNA:Dincolo de ce crede presedintele, CCR va decide

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei.

Liviu Dragnea, despre prevederea care l-ar salva de condamnarea primita: imi da cineva anii pierduti in procese?

Comisia Iordache pregateste modificarea codurilor penale in asa fel incat sa il scape pe Liviu Dragnea de pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. O modificare dorita de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )