Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea anunta mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea anunta mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim

Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide inceperea procedurilor pentru mutarea efectiva a ambasadei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim, a anuntat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acum. continuă pe Antena3

Dragnea, despre mutarea Ambasadei Romniei la Ierusalim: Aceasta decizie este luata. O sustin si ncep procedurile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Antena 3, ca s-a luat decizia de a muta ambasada Romaniei in Israel la Ierusalim si o sa inceapa procedurile in acest sens. Acesta a subliniat ca mutarea ambasadei poate si cred ca va aduce niste beneficii foarte mari pentru Romania.

Liviu Dragnea anunta ca vor fi modificate prevederile privind abuzul in serviciu: Sunt 14 variante

Comisia parlamentara condusa de Florin Iordache a inceput miercuri activitatea privind modificarea codurilor penale. in acest context, Liviu Dragnea a anuntat ca va fi modificat si articolul care defineste.

Liviu Dragnea anunta un miting de amploare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale(VIDEO)

Liviu Dragnea a anutat luni, la finalul sedintei ComitetruluI Executiv al PSD, ca social-democratii au luat decizia de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Cea mai.

Dragnea: Guvernul a adoptat un memorandum in care se decide inceperea procedurii de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Liviu Dragnea, lider al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat joi seara ca Guvernul a adoptat un memorandum prin care Romania incepe procedura de mutare a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Liviu Dragnea: Oameni care lucreaza la BNR fac tot felul de previziuni publice care aduc deservicii Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu recunoaste nicio greseala in scandalul veniturilor care au scazut ca urmare masurilor fiscale ale Guvernului si muta problema privind plata sporurilor in carca.

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau.

Liviu Dragnea, invitat la Antena 3, ncepnd cu ora 21.00 / Dragnea acuza companiile straine pentru cresterea inflatiei: Companii cu capital strain, cnd au vazut ca veniturile romnilor cresc, au zis hai sa marim si noi preturile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat joi seara, intr-un interviu la Antena 3, ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor. De notat ca nu este pentru prima oara cand Liviu Dragnea si alti oficiali de rang inalt ataca firmele cu capital strain, un obisnuit al acestor declaratii fiind fostul premier Mihai Tudose, care a acuzat in mod repetat bancile de cosmetizarea bilanturilor pentru a nu plati impozite catre statul roman,HotNews. ro a transmis livetext declaratiile lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a gasit la Antena 3 vinovatii pentru cresterea inflatiei: Companii cu capital strain care vor sa profite ca veniturile romnilor au crescut/ Nu dam inapoi cu modificarea Codurilor si referendumul pentru familia traditionala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat joi seara, intr-un interviu la Antena 3, ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor. De notat ca nu este pentru prima oara cand Liviu Dragnea si alti oficiali de rang inalt ataca firmele cu capital strain, un obisnuit al acestor declaratii fiind fostul premier Mihai Tudose, care a acuzat in mod repetat bancile de cosmetizarea bilanturilor pentru a nu plati impozite catre statul roman. HotNews. ro a transmis livetext declaratiile lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )