Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa in Romania . continuă pe România Liberă

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Ce spune Catalin Predoiu despre consensul pe Codul Fiscal

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine, luni, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca acordul politic initiat de PNL privind Codul fiscal a adus guvernul din zona fanteziei economice in zona realismului economic - mai putin spectaculos, dar rational si responsabil .

Codul Fiscal, PRIORITATEA social-democratilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca intre prioritatile legislative pe primul loc se afla Codul fiscal. Marti si joi, Codul Fiscal urmeaza a fi votat in Senat si Camera Deputatilor, a mai anuntat Dragnea.

Cand SPERA Dragnea sa fie promulgat Codul Fiscal

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca marti de Senat si joi de Camera Deputatilor, astfel incat sa poata fi promulgat de presedinte pana lunea viitoare.

Liviu Dragnea: Codul Fiscal ar putea intra fi votat joi si trimis spre promulgare duminica

Legea salarizarii unitare va fi analizata de partidele parlamentare dupa modelul folosit la Codul Fiscal si va trebui adoptata, prin consens, inainte de legea bugetului pe 2016, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea.

Consensul politic pe Codul Fiscal, lovitura pentru investitorii la Bursa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, ca partidele parlamentare au convenit ca modificarile operate in Codul fiscal sa fie readoptate in forma initiala, dar ca unele masuri vor fi aplicate etapizat.

Codul fiscal, salarizarea, bugetul si votul prin corespondenta, pe agenda sesiunii

Ultima sesiune parlamentara dinaintea anului electoral 2016 debuteaza marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala , dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de buget.

Comisia de buget din Senat a adoptat amendamentele la Codul fiscal

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, informeaza Mediafax. Printre amendamente se numara reducerea.

Comisia de buget a Senatului a adoptat amendamentele la Codul fiscal convenite de partide

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Amendamentele la Codul Fiscal convenite de partide, adoptate de comisia de buget a Senatului

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA, la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )