Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Antena3 Antena3,
Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al. continuă pe Antena3

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Ce spune Dragnea despre noul lider al senatorilor PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat pe Mihai Fifor pentru castigarea functiei de lider al grupului senatorial al social-democratilor, spunand ca are incredere in el pentru a gestiona aceasta pozitie si pentru a mentine unit acest grup, relateaza Mediafax.

Ce spune Liviu Dragnea despre o REMANIERE a Guvernului Ponta. Ce nu exlude liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, duminica, dupa intalnirea cu senatorii PSD, ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Guvernului Ponta.

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a lui Teodorovici

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

Anuntul important facut de Victor Ponta. I-am adresat invitatia noului premier

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc in.

Dragnea: Noul Cod fiscal ar putea fi promulgat pana lunea viitoare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al Camerei Deputatilor, astfel incat sa poata fi.

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

Mihai Fifor, despre schimbarile din PSD: Liviu Dragnea nu impune nimic

Mihai Fifor, noul lider al senatorilor din PSD, a declarat, luni, pentru PSnews. ro, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu impune nimic, facand referire la zvonurile potrivit carora acesta ar.

Anuntul lui Liviu Dragnea: Vom lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si la buget si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta,.

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sarbu va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa postul de vicepresedinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta in care s-a anuntat demisia lui Ilie Sarbu din functia de lider al senatorilor PSD, ca ii acorda sustinerea pentru postul de vicepresedintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )