Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dragnea, dupa ce Ciolos i-a cerut declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea: Are ceva tupeu baiatul asta... Dacian, nu tine!

B1 B1,
Dragnea, dupa ce Ciolos i-a cerut declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea: Are ceva tupeu baiatul asta... Dacian, nu tine!

Liviu Dragnea il acuza pe Dacian Ciolos ca practica tactici securistice, asta dupa ce liderul PLUS i-a solicitat sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea sau cu servicii se. continuă pe B1

Dragnea, dupa ce Ciolos i-a cerut declaratiile de necolaborare cu securitatea: Dar are ceva tupeu baiatul asta. Daciane, nu tine

Liviu Dragnea spune ca este o tactica securista abordarea lui Dacian Ciolos, care il intrebase despre colaborarea cu securitatea. Daciane, nu tine. O sa tot vorbim lunile astea, a fost raspunsul lui Dragnea.

Dragnea, dupa ce Dacian Ciolos i-a cerut sa spuna daca a colaborat cu Securitatea: E o tactica securista. Are ceva tupeu baiatul asta. Dacian, nu tine!

O noua disputa intre liderul PSD Liviu Dragnea si liderul PLUS Dacian Ciolos pe tema colaborarii cu serviciile secrete.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar.

Dragnea, dupa ce Facebook a eliminat pagini create de apropiati ai PSD: Daca vor pot sa inchida tot PSD-ul, (vorbim) despre Dumnezeu

Liviu Dragnea a minimizat luni decizia Facebook de a inchide patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, afirmand ca reteaua sociala poate sa inchida tot PSD-ul.

VIRALUL ZILEI! Te pupa Codruta - Ce i-au transmis romanii lui Dragnea, dupa ce seful PSD a felicitat femeile de 8 Martie (FOTO)

Liviu Dragnea transmite, vineri, de 8 Martie, un mesaj adresat femeilor. Urarea sefului PSD a devenit virala, dupa ce internautii pusi pe sotii au inceput sa-l ironizeze pe seful SPD. Sunteti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )