Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Antena3 Antena3,
Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar. continuă pe Antena3

Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul!

Facebook a sters saptamana trecuta 31 de pagini, grupuri si conturi asociate PSD, ce incercau sa manipuleze opinia publica. intrebat, luni, in legatura cu acest subiect, Liviu Dragnea si-a cam pierdut.

Dragnea, dupa ce Facebook a eliminat pagini create de apropiati ai PSD: Daca vor pot sa inchida tot PSD-ul, (vorbim) despre Dumnezeu

Liviu Dragnea a minimizat luni decizia Facebook de a inchide patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, afirmand ca reteaua sociala poate sa inchida tot PSD-ul.

FOTO Liviu Dragnea, singurul barbat de la petrecerea femeilor din PSD de 8 martie

Femeile din PSD au organizat vineri o petrecere in spiritul zilei de 8 martie, la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate pe Facebook de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb.

Liviu Dragnea: Am convenit cu Tariceanu, dupa europarlamentare, anuntam candidatul comun la prezidentiale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca, dupa europarlamentare va discuta despre un candidat comun al aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte. Sigur nu voi candida la.

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta PSD: Nu putem sa modificam bugetul din cauza mofturilor unui om care intamplator e presedintele Romaniei

Liviu Dragnea face declaratii dupasedintaBiroului Permanent National al PSD. Stire in curs .

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce acesta din urma a cerut liderilor PSD sa depuna declaratii ca nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de.

Dragnea, dupa ce Ciolos i-a cerut declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea: Are ceva tupeu baiatul asta... Dacian, nu tine!

Liviu Dragnea il acuza pe Dacian Ciolos ca practica tactici securistice, asta dupa ce liderul PLUS i-a solicitat sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea sau cu servicii se.

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )