Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dragnea, dupa negocierile cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucata din tara

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, dupa negocierile cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucata din tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca a discutat cu reprezentantii UDMR si ai ALDE despre situatia politica si a adaugat ca nu vinde nicio bucata din tara. Declaratiile lui Dragnea vin la scurt timp dupa ce liderii UDMR au semnalizat ca ar urma sa voteze alaturi de PSD motiunea de cenzura impotriva premierului Grindeanu, iar PSD a facut concesii politice maghiarilor. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, dupa negocierile de luni cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa negocierile cu UDMR, ca PSD nu are intentia sa vanda Transilvania.

Dragnea, dupa discutiile cu UDMR: Nu vindem Transilvania. Sunt si alte minoritati care au instituita o zi de sarbatoare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa discutiile cu UDMR, ca social-democratii nu vand Transilvania, iar in privinta adoptarii chiar astazi in comisii a legii prin care ziua de 15 martie devine Ziua Maghiarilor din Romania, el a spus ca sunt si alte minoritati, precum turcii si tatarii, care au zile instituite prin lege.

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la finalul sedintei cu liderii UDMR, ca a purtat o discutie cu parlamentarii minoritatii maghiare despre situatia politica actuala, argumentand ca nu a luat.

Liviu Dragnea: Fara sprijinul UDMR, motiunea are sprijinul unei majoritati confortabile

Am discutat despre situatia politica actuala. S-a spus la o televiziune ca vindem Transilvania. Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio regiune din tara. Am discutat despre situatia actuala si despre ce este nevoie sa modificam pentru ca astfel de situatii.

Dragnea rasplateste deja UDMR-ul pentru votul la motiune. Modificarea Legii Autonomiei, intrata deja la comisiile parlametare in procedura de urgenta

Informatiile potrivit carora Liviu Dragnea este dispus sa faca concesii UDMR in privinta autonomiei, in schimbul votului pentru motiunea de cenzura, par sa se confirme. Luni dimineata a aparut .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )