Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Antena3 Antena3,
Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

Business B1 la zi: Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al noualea an consecutiv

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat.

UPDATE. CUTREMURE PUTERNICE in Marea Egee. Cel mai mare a fost resimtit in Romania si Bulgaria

UPDATE 13:05 - Cutremurul puternic din Marea Egee a fost urmat de alte doua seisme, ceva mai mici. Astfel, conform autoritatilor din Grecia, seismul de 6,5 a fost urmat de unul de 5,0 si unul de 4,0 grade. Cel.

Tarile est-europene, cel mai mare absenteism la alegerile europarlamentare

Cetatenii din statele est-europene ale Ue nu se inghesuie sa voteze la alegerile europarlamentare, un scrutin considerat de importanta secundara in aceste tari, informeaza AFP, citata de Mediafax. Nu va fi.

FOTO Divertiland se redeschide la sfarsitul lunii mai. Cat costa intrarea in cel mai mare parc de distractii din Romania

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, isi redeschide portile la sfarsitul acestei luni pentru cei care vor sa se bucure de soare si tobogane. in prima saptamana, copiii cu inaltime sub 1. 2 metri vor putea sa intre gratuit.

Louis Vuitton, cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, cu o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown,.

Elena Udrea: Prezenta mai mare la vot se datoreaza PMP. Facem apel la unirea opozitiei (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll-urilor la europarlamentare, ca PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut in campanie si este formatiunea careia i se.

Ludovic Orban: Este evident ca PNL se bucura de o incredere mult mai mare decat voturile exprimate astazi (VIDEO)

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat duminica seara, dupa estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare, ca desi scorul obtinut de PNL este unul mic 15%), partidul se bucura de o incredere mult mai mare.

Allview X2 Soul, probabil cel mai subtire smartphone din lume

Allview X2 Soul este ultimul model de smartphone, lansat astazi de compania Allview si se intitulat cel mai subtire smartphone din lume. Allview X2 Soul este un dispozitiv cu specificatii bune, elegant si chiar foarte subtire, cu o carcasa de 5,55 mm, dupa cum spune producatorul. Atat pe ecran, cat si pe partea din spate este acoperit cu un strat Gorilla Glass, ecranul este unul de tip AMOLED de 5 inci cu rezolutie FullHD. La interior se regasescun procesor Octa-CoreMediaTek [].

SSIF Broker, cea mai mare crestere din indicele BET

Actiunile SSIF Broker BRK) s-au apreciat cu 5,37%, in perioada 20 aprilie - 20 mai, raportat la moneda euro, oferind cel mai bun randament din indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni listate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )