Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. CUTREMURE PUTERNICE in Marea Egee. Cel mai mare a fost resimtit in Romania si Bulgaria

Antena3 Antena3,
UPDATE. CUTREMURE PUTERNICE in Marea Egee. Cel mai mare a fost resimtit in Romania si Bulgaria

UPDATE 13:05 - Cutremurul puternic din Marea Egee a fost urmat de alte doua seisme, ceva mai mici. Astfel, conform autoritatilor din Grecia, seismul de 6,5 a fost urmat de unul de 5,0 si unul de 4,0 grade. Cel. continuă pe Antena3

Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Cel mai mare site cu licitatii online din lume a raportat probleme astazi. eBay sustine ca a fost victima unui atac informatic si le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele pentru a fi in siguranta.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

Alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup in viitorul PE. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Estimari pentru alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Ministerul pentru Societatea Informationala a ales cel mai mare pret pentru sistemul IT de acte de stare civila

UTI Group va furniza sistemul de depunere a cererilor si emitere online a actelor de stare civila, la cel mai ridicat pret, dupa reevaluarea Ministerului pentru Societatea Informationala MSI). Astfe, UTI a castigat in defavoarea companiei Romsys,.

TIFF, cel mai mare festival de film din Romania, costa 150.000 de euro pe zi

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) a primit 440. 000 de euro la Guvern cu zece zile inainte de debut. Cu banii acestia, cel mai mare eveniment cinematografic din Romania ajunge la un buget de 1,5 milioane de euro, adica 150. 000 de euro pentru fiecare dintre cele 10 zile ale festivalului. 60% din buget provine din sponsorizari.

Iubim 2Roti: 24 Mai, Bucuresti, cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de doua roti

Ajuns la a doua editie, evenimentul Iubim 2Roti este conceput ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Evenimentul promite cea ma.

FOTO Divertiland se redeschide la sfarsitul lunii mai. Cat costa intrarea in cel mai mare parc de distractii din Romania

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, isi redeschide portile la sfarsitul acestei luni pentru cei care vor sa se bucure de soare si tobogane. in prima saptamana, copiii cu inaltime sub 1. 2 metri vor putea sa intre gratuit.

GfK: Primul trimestru din 2014, cel mai bun din ultimii patru ani pentru industria bunurilor de folosinta indelungata

Valoarea vanzarilor de pe piata bunurilor de folosinta indelungata din T1 2014 a crescut cu aproape 8% fata de aceeasi perioada a anului 2013, atingand pragul de 386 milioane euro. In ceea ce priveste valoarea, T1 2014 a fost cel mai mare prim.

CUTREMUR PUTERNIC in Marea Egee. Seismul a fost resimtit si in Romania

UPDATE - Cutremurul s-a produs in Marea Egee si a avut o magnitudine de 6 grade. Acesta s-a resimtit si la Bucuresti, conform directorului INFP, Constantin Ionescu. Corespondentul Antena 3 in Grecia a explicat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )