Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Antena3 Antena3,
Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face.

Codrin Stefanescu: Unii colegi nu mai reprezinta pozitia PSD. in CExN vom cere clarificari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca la sedinta de luni a CExN vor fi discutii despre liderii care nu mai reprezinta pozitia unitara a PSD dupa ce au trimis scrisori de.

Liviu Dragnea, primul raspuns pentru Rise Project: Ce spune despre valiza cu Teleormanleaks

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx in urma careia liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretatul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi. Liderul PSD a afirmat ca nu stie.

Firea: Nu sunt motive sa fiu exclusa din PSD. De ce nu va participa la sedinta CEX unde se va hotari soarta pucistilor

Intrebata daca ii este teama de o posibila excludere din partid, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca ii este teama doar de Dumnezeu. Firea spune ca nu a adus prejudicii partidului, ci a criticat doar o singura persoana: pe Liviu Dragnea.

Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei CEx, ca excluderea din partid a lui Adrian tutuianu si Marian Neacsu, a fost o masura necesara. Dragnea a explicat ca lui Adrian Tutuia.

Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a cerutin CEx PSD excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD este in plina desfasurare la Palatul.

Marius Pieleanu, previziune pentru deznodamantul din sedinta CEx a PSD: Va ingropa securea razboiului

Sociologul Marius Pieleanu a avut, luni, o interventie telefonica la Antena 3, unde a vorbit despre CEx-ul PSD. Astazi, vor fi discutate, in primul rand, propunerile pentru ASF si CNA. ) E informatie ce.

Noi tensiuni in coalitia guvernamentala: Eugen Teodorovici, chemat de urgenta in birou la Dragnea dupa ce Tariceanu a cerut explicatii

Sedinta tensionata, vineri, in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor! Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost convocat de urgenta de Liviu Dragnea pentru a da explicatii despre.

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )