Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marius Pieleanu, previziune pentru deznodamantul din sedinta CEx a PSD: Va ingropa securea razboiului

Antena3 Antena3,
Marius Pieleanu, previziune pentru deznodamantul din sedinta CEx a PSD: Va ingropa securea razboiului

Sociologul Marius Pieleanu a avut, luni, o interventie telefonica la Antena 3, unde a vorbit despre CEx-ul PSD. Astazi, vor fi discutate, in primul rand, propunerile pentru ASF si CNA. ) E informatie ce. continuă pe Antena3

SUA pune capat beneficiilor comerciale pentru Mauritania din cauza practicilor de munca fortata

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa puna capat avantajelor comerciale pentru Mauritania din 1 ianuarie, pentru ca aceasta tara nu a facut progrese suficiente in ceea ce priveste incetarea practicilor de munca fortata, a declarat vineri biroul Reprezentantilor Comerciali din SUA USTR) conform Reuters.

Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a cerutin CEx PSD excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD este in plina desfasurare la Palatul.

Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face.

Liviu Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face.

Adrian Tutuianu, mesaj ferm inainte de sedinta CEx a PSD: Nu plec nicaieri

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu a declarat, luni, inaintea sedintei CExN al partidului, ca nu va demisiona atat timp cat are sprijinul colegilor din organizatia judeteana Dambovita, dar si al celor ca.

Firea: Nu sunt motive sa fiu exclusa din PSD. De ce nu va participa la sedinta CEX unde se va hotari soarta pucistilor

Intrebata daca ii este teama de o posibila excludere din partid, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca ii este teama doar de Dumnezeu. Firea spune ca nu a adus prejudicii partidului, ci a criticat doar o singura persoana: pe Liviu Dragnea.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente, dupa ce ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

ELCEN a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) o majorare a pretului de productie pentru gigacalorie cu aproximativ 10%, a declarat, luni, Claudiu Cretu, administratorul special al celui mai mare producator de.

Lista documentelor cerute lui Lazar pentru candidatura din 2016, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie.

Be EU. Produse mai proaste pentru pietele din est. Diferentele apar in cadrul compozitiei

Recent, Parlamentul European a adoptat un raport cu privire la drublul standard din Uniunea Europeana. in acest document, europarlamentarii subliniaza faptul ca rezultatele numeroaselor verificari si studi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )