Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dragnea face plata catre UDMR?! Seful PSD ar accepta modificari la Legea AUTONOMIEI in schimbul votului pentru MOTIUNEA DE CENZURA! (FOTO)

B1 B1,
Dragnea face plata catre UDMR?! Seful PSD ar accepta modificari la Legea AUTONOMIEI in schimbul votului pentru MOTIUNEA DE CENZURA! (FOTO)

Liviu Dragnea este pregatit sa faca concesii UDMR in privinta autonomiei, in schimbul votului pentru motiunea de cenzura impotriva propriului Guvern, Executivul Grindeanu. Marti, pe ordinea. continuă pe B1

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Dragnea a iesit razand de la discutiile cu UDMR pe tema motiunii de cenzura. Cum a batut palma seful PSD cu Kelemen Hunor (VIDEO)

Liviu Dragnea a iesit cu zambetul pe buze de la negocierile cu liderii UDMR pentru sustinerea motiunii de cenzura. Si Kelemen Hunor, liderul Uniunii, a iesit la declaratii, acesta dand de.

Si totusi, soarta motiunii nu este jucata. Nu cred ca PSD accepta cedarile grave pe care le face Dragnea maghiarilor

Spuneam intr-un articol precedent ca ar fi mai bine pentru stabilitatea tarii ca motiunea de cenzura sa nu treaca. imi imaginam ce greu ar fi sa se coaguleze o alta majoritate parlamentara. intre timp au aparut noi elemente, care schimba datele problemei. Dragnea calca in strachini in fiecare zi.

Subiectele zilei: Ce spune presa internationala despre criza politica din Romania;Calculele motiunii anti-Grindeanu. Situatie pe muchie de cutit in Parlament. Dragnea face curte UDMR si PMP, in vreme ce Grindeanu se bazeaza pe nemultumitii din PSD;Ironic

Comisia de ancheta a alegerilor: Kovesi, programata la audieri pe 20 iunie. Potrivit programului comisiei parlamentare de ancheta, pe 20 iunie, sunt programati sa apara in fata Comisiei procurorul-sef al DNA. Creierul programului de guvernare al PSD, sub control judiciar. Magistratii de la Curtea de Apel Craiova au hotarat, miercuri, ca Darius Valcov, fost ministru al finantelor publice si unul dintre specialistii care au elaborat programul de guvernare.

Gabriela Firea: Dupa motiune, va fi organizat un CEx in care dl Dragnea ne va face 2-3 propuneri de premier. Nu stiu daca vor face parte si ministrii care au mai fost

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat luni, intr-o emisiune la Antena 3, ca, dupa votul la motiunea de cenzura depusa impotriva premierului Sorin Grindeanu, va fi organizat un Comitet Executiv al partidului, in care seful PSD Liviu Dragnea va face doua-trei propuneri de prim-ministru. Firea a sustinut totodata ca se doreste o noua echipa la Palatul Victoria. Nu stiu daca vor face parte si ministrii care au mai fost, a mai spus ea.

Planul lui Grindeanu. Ce face premierul, daca pica motiunea PSD impotriva propriului guvern

Premierul Sorin Grindeanu afirma ca, in cazul in care motiunea de cenzura depusa de PSD-ALDE nu va trece, va incepe negocieri cu actuala coalitie pentru formarea unui nou.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )